Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szül valaki mostanában (pl a...

Szül valaki mostanában (pl a jövőhéten) a SOTE II-n?

Figyelt kérdés
Mi kb a jövőhéten szerintem szülünk, jó lenne beszélni sorstársakkal,akikkel esetlegesen össze is fuhatnánk...:-)
2011. febr. 11. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivelén már túlhordtam 5 nappal a lányom így ha nem indul be a szülés akkor szerdán indítják a szülést,hétfőn fekszem be.Te?
2011. febr. 11. 21:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Én 38 hetes leszek a jövőhéten, egyelőre még semmi jel nem mutat rá,de úgy érzem,megszülök akkorra. Egyébként szerdára vagyok bejelentkezve CTG-re és UH-ra. Pont amikor Te szülsz:-)) Várbíró? Etelka??
2011. febr. 11. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én csak remélni tudom hogy jövő héten beindul, akkor leszek 39 hetes, de nagy babát jósolnak és az első babám császáros volt, így na nagyobbra nő, félek nem tudom majd megszülni és kockázatosabb a hegszétválás és újra császár lesz. Szóval jó lenne a jövőhéten (vagy akár már ma este) szülni.

Én hétfőn megyek ctg-re.

dr Sobel Gábor a dokim ismét, de amúgy a Várbírót is "ismerem", nagyon normális, rendes Ő is.

2011. febr. 11. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:

A SOTE II,az a Szent István kórház a Nagyvárad térnél?

Mert én is hamarosan szülök ott,most 38 hetes vagyok,febr.15-én megyek ctg-re,az orvosom Dr.Mészáros László

2011. febr. 13. 14:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem. A SOTE II az Üllői út mellett van a Klinikák metró megálló mellett. (nincs messze a Nagyvárad tér sem) Amit Te írsz az egy másik kórház. Gyors szülést,boldog babázást!
2011. febr. 14. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság? Én jövőhét keddre vagyok kiírva.
2011. febr. 16. 13:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát, igazából nekem is megindulhat akár ma is holnap is. 38.hetes vagyok, útra kész a baba.
2011. febr. 17. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!