Melyik szülész-nőgyógyászt ajánlanátok a Váci kórházból?
Tapasztaltam: Amikor már tudtam 1000%-ra, hogy terhes vagyok, elmentem az SZTK-ba, de pechemre se Szaniszló, se Dubecz nem volt...sajnos... Gyurkovics vizsgált meg, és olyan stílusban beszélt velem, mint egy tizenéves kis csitrivel, akit egy diszkóban csinált fel valaki... azután úgy megnyomkodta a hasamat, hogy még 2 nap múlva is fájt... Ekkor döntöttem úgy, hogy akkor irány Pest... Nem bántam meg... akihez jelenleg járok: nem pénzéhes, mint jó néhány váci szülész- nőgyógyász... tisztelet a kivételnek... Őszintén mondom: én Vácon akartam szülni, de az első két alkalom után, akkora volt a csalódottságom, hogy ebből én inkább nem kérek...
Az a legcsúnyább az egészben, hogy magánrendelés: 5000- 10.000 között/alkalom+szülés: 50.000- 100.000 között...
Miért kell a kismamákat lehúzni???
Köszönöm utolsó válaszoló,hogy leírtad ezt nekem!
Írhatnék esetleg privátban Neked a dokid elérhetősége miatt?
Köszi
Az orvosomat 7 helyen találhatod meg Pesten...
e-mail címem: k.nikus@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!