Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik szülész-nőgyógyászt...

Melyik szülész-nőgyógyászt ajánlanátok a Váci kórházból?

Figyelt kérdés
Olyat keresnék,akinek van magánrendelése is!
2011. febr. 10. 15:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Dr Dubecz Dániel.

De előre szólok, h elég bunkó tud lenni. és előszeretettel császároz.

2011. febr. 10. 16:18
 2/13 anonim válasza:
Szia!Több ismerősöm is szült már Dr.Bényi Bélánál és megvoltak elégedve vele.Én nemsokára Dr.Szaniszló Zsoltnál fogok szülni,ö is nagyon rendes doki,sokan szeretik.Igaz magánba csak a kórházba tudsz hozzá menni ha egyeztetsz vele idöpontot.
2011. febr. 10. 16:45
 3/13 anonim ***** válasza:

Dubecz Dániel. Velem nem volt bunkó egyszer sem.

Ha kell a magánrendelése, írj privit, mindent leírok.

2011. febr. 10. 18:10
 4/13 anonim ***** válasza:

Én is a Dubeczhez járok, és 2-3 hét múlva nála szülök. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve!

A 16. hétig a Szaniszlóhoz jártam az SZTK-ba - utáltam, az utolsó alkalommal sírva jöttem el onnan!

Az SZTK-ba be ne tedd a lábad!! :)

2011. febr. 10. 23:16
 5/13 anonim ***** válasza:

23:16

Én pont dubeczről hallottam ilyeneket.

2011. febr. 11. 00:43
 6/13 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem nála szültem, de vizsgált már és szívből ajánlom: Dr. Gyurkovics Iván. UH terén a hazai egyik legjobb, nekem 2-3 hetesen!! látta a terhességet! Kedves és jó szakember.
2011. febr. 11. 14:34
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2011. febr. 11. 15:58
 8/13 A kérdező kommentje:

i4:34-es válaszoló leírnád privátban a doki elérhetőségeit,akit ajánlottál?

Köszi!

2011. febr. 11. 16:01
 9/13 anonim ***** válasza:

Én is Dubeczhez jártam, és rettentő normális volt.

Mondjuk azt nem értem első válaszoló, hogy ha szerinted bunkó, akkor miért ajánlod? :)

Én tök elégedett voltam vele, sokkal kedvesebb volt, mint az eddigi dokik, akikkel találkoztam, és szülés alatt nagyon jó fej volt, sokszor bejött, sokszor vigasztalt, amikor a végén már nagyon kivoltam...

Amúgy Gyurkovicsról is hallottam már rosszat. Mindegy, meg kell nézni milyen, és ha nem tetszik a doki, akkor váltani kell.

2011. febr. 15. 13:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Azért ajánlottam, mert nem a szakértelmével van gond, hanem a stílusával/modorával. Ettől még mint orvos, nincs vele gond.

2011. febr. 15. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!