Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés után a kórházban...

A szülés után a kórházban lehet lenni nadrágos pizsomában vagy hálóing kell?

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 10:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Van még néhány maradi kórház, ahol nem engedik. Normális helyen lehetsz abban, amiben szeretnél, akár melegítőben is,még a hálóing se kötelező.
2011. febr. 10. 10:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szent Imrében abban vagy, amiben jól esik. Én melegítőben voltam és pólóban, a szülőszobára is így mentem, persze, a nadrág lekerült időközben.
2011. febr. 10. 10:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a Szent Istvénban pizsamában voltam.

Meg is lepett a kérdés, van, hogy nem engedik?? :O

Pizso párti vagyok :)

2011. febr. 10. 10:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
ÁEK-ban te választod miben vagy, nem korlátoznak semmiben. Valaki azt mondta nem vehetek fel majd bugyit, na erről sem volt szó.
2011. febr. 10. 11:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Lehet pizsamában, engem nem vizsgáltak, csak kb egyszer nézték meg a betétem, egyébként békén hagytak.
2011. febr. 10. 11:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is pizsamát viszek. Amikor bent voltam a 29. héten, akkor elég sok kismama volt pizsiben, vagy melegítőben. Van olyan doki, aki nem szereti, és szól is érte. De általában nem izgat senkit, hogy mi van rajtad.
2011. febr. 10. 11:38
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is pizsamával készültem, de a hálóing kényelmesebbnek bizonyult.
2011. febr. 10. 11:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Nálunk hálóinget kértek! Azért szerintem a melegítő nem oda való. (Én is pizsi párti vagyok, de gyakorlati szempontból egyszerűbbnek bizonyult a hálóing.)
2011. febr. 10. 12:00
 9/13 anonim ***** válasza:
NEm oda való a melegítő? már miért nem? tavaly áprilisban szültem, fázós vagyok, megfagytam volna egy szál hálóingben vagy pizsamában. Főleg úgy, hogy a felsőtestem nagyrészt pucér volt az állandó fejés miatt. (inkubátorban volt a fiam pár napig)
2011. febr. 10. 14:06
 10/13 anonim ***** válasza:
2 helyen szültem, de rajtam mindig nadrágos pizsi volt. Hálóingben meg is fagytam volna.
2011. febr. 10. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!