Sote II-n mennyi ideig kell bennmaradni a szülés után? Császár és sima szülés is érdekel!
Mik a tapasztalatok? 5 ágyas szobák vannak? Veletek lehetett a baba?
És a fizetős egyágyas szoba mennyibe kerülhet?
Szia!
Nekem sima szülésem volt, három éjszakát voltunk bent. Én 5 ágyas szobában voltam, minden szobában van fürdő és wc.
A babát még az első éjszaka elviszik az újszülőtt osztályra, de utána már végig veled lehet.
A fizetős szoba 10.000 Ft/nap, viszont ha jól tudom oda csak akkor lehet menni, ha van üres. Tehát nem lehet előre lefoglalni.
Nekem megfelelt minden arra a pár napra. Nem egy Ritz hotel, de a fürdőszobát minden reggel felmosták, természetesen a szobát is. A kajától nem fogsz elhízni, szóval azt érdemes bevitetni. A gyermekágyas, illetve a csecsemős osztályon is megoszlanak a nővérek. Vannak nagyon kedvesek és van egy-két kevésbé kedves is. Ha bármi probléma van érdemes kérdezni és szólni, mert maguktól nem biztos hogy mindig segítenek.
Ha esetleg valami még érdekel, írj nyugodtan privit, ha tudok segítek.
Könnyű szülést!
Császáros voltam, csütörtök volt a császár délelőtt, aznap felhozták még a babát az őrzőbe, majd másnap reggel mentünk át a gyermekágyi osztályra, ahol már velünk volt a baba éjjel-nappal. Vasárnap délben megkaptam a zárójelentést és mehettem haza.
A szobák 5 ágyasak, fürdővel. Egész kultúrált, én sokkal lepukkantabbra számítottam. Bár amúgy sem ezzel foglalkoztam. :)
2 héten belül ismét részem lesz benne.
Köszönöm!
Még azt megkérdezhetem, hogy ha 5 ágyas, akkor 5 mama és 5 baba nem durva? Bár gondolom, hogy nem ezzel leszek elfoglalva :)
2 hét múlva?! Nekem 4-5 hét, minden jót!
ha esetleg visszanéztek, a héten beszéltem a VIII. kerületi önkormányzattal, ott azt mondták, hogy jó az eredeti házassági anyakönyvi kivonat, nektek sem kellett ez a 300napnál nem régebbi jó volt az eredeti?
Remélem jól mondták, nehogy ott derüljön ki!
Szia!
nekem is jó tapasztalataim vannak a hellyel, kb mint az előző hsz-be.
Nekem elég volt az eredeti házassági.
Én hétfőn kérdeztem meg a betegfelvételnél a házassági a.kiv-ot (ott csinálták 2009ben az anyakönyvvezetést) és jó a régi, eredeti, már eltörölték ezt a 300napos dolgot.
Minden jót!
2-3. válaszoló
Nagyszerű, köszönöm a válaszokat!
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!