Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után, ha apás szülés...

Szülés után, ha apás szülés van, az Apa látogatónak minősül?

Figyelt kérdés
tehát ha pl látogatási tilalom van és egyébként sem mehetnek be a látogatók a babához, ez rá is vonatkozik? Vagy ő kivétel és a szülés után ki-be mászkálhat?
2011. febr. 8. 15:47
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
most vettem észre, hogy van is egy hasonló kérdés
2011. febr. 8. 15:48
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem mászkálhat ki-be!

Ő is ugyanolyan látogatónak számít!

Gondolj csak bele, attól, hogy ott volt a szülésnél, bármikor beviheti a vírust. Senki nem akarja az újszülött babáját megbetegíteni.

2011. febr. 8. 15:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Általában ha zárlat van, és szülésre be is engedik az apukát, utána már nem mehet látogatni.
2011. febr. 8. 15:53
 4/11 anonim ***** válasza:
szülni mehet veled apa, után meg már látogatni nem.
2011. febr. 8. 15:55
 5/11 A kérdező kommentje:

:( kár. jó lett volna ha az első napokban már ketten ismerkedhetük a picivel. igy egyedül kell megbirkóznom a feladattal első gyerekes Anyukaként. Kicsit ijesztő. :)

Tehát akkor a szüléskor és utána pár órára lehet ott?

2011. febr. 8. 15:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Melyik kórházban szülsz? Ezt külön meg kellene érdeklődni.

Nagyon változó a kórházak hozzáállása. Éppen ma olvastam, hogy az enyémbe a szülészetre, pic-re, gyerekosztályra csak közeli hozzátartozó (férj, feleség, gyerek, testvér, apa, anya) mehet be. Apás szülés pedig akkor lehet, ha tökéletesen egészséges és nem mutat betegség tüneteket az apa.

2011. febr. 8. 16:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálunk addig lehet ott, amíg az anyuka pihen a pihenőben. Amikor kiviszik az osztályra, akkor már nem lehet vele. De nálunk amúgy sem mehet be senki a szobákba, csak TV-n keresztül láthatják a rokonok a babát.
2011. febr. 8. 16:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Szent Imrében. Rendben, meg fogom kérdezni, hamarosan amúgy is megyünk megbeszélésre.
2011. febr. 8. 16:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én most szültem ott és valóban nem lehet veletek Apuka, csak a szülés után még 2 órát. Viszont én tudok rá megoldást, hogy bemehessen hoozátok minden nap. Ennek sajnos van anyagi vonzata. Ha érdekel, írj privit és megírom a megoldást.
2011. febr. 8. 18:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én szültem, akkor is zárlat volt. Szülni bejöhetett az apuka, de látogatni nem. Ha hozott valami kaját/innivalót, azt a portán lehetett átvenni.

De ez másik kórházban volt, mint ahol te fogsz szülni.

2011. febr. 8. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!