Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Szent Imrében a babák...

A Szent Imrében a babák éjszaka a csecsemős nővéreknél vannak vagy az anyukáknál? Esetleg lehet választani?

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:

rooming-in van, tehát Veled van a baba, van olyan csecsemős, aki nem is engedi, hogy bevidd hozzájuk, a legtöbb engedi, de nagyon csúnyán néznek és kioktatnak

esetleg az első éjjel beviheted, ha délután vagy este szültél

2011. febr. 8. 11:44
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.
2011. febr. 8. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Velem volt, én nem is szültem volna olyan helyen, ahol nem lehet mellettem. Az annyira jó szerintem.
2011. febr. 8. 12:12
 4/6 anonim ***** válasza:

választaható.

én 1.,2. éjjel betoltam a nővérekhez 23-5 óra közöttre (a 2.éjjelt már nem így tölteném, de az 1.nagyon nagy segítség volt, így ki tudtam aludni magam), utána állandóan velem volt, kivéve amikor kimentem látogatókhoz.

szép élményeket!

2011. febr. 8. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Császáros voltam, 2-ik baba. Mivel az első babámmal nem volt tejem, várható volt, hogy a másodikkal sem lesz sok. Így is lett:( Szóltam a nővéreknek, hogy ez várható. Én minden este bevittem, hajnalban hozták. Jobb volt nekik így, mint, hogy éjjel is totyogjak tápszerért.

Mikor jöttem el, vittem neki egy kicsi ajándékcsomagot.

2011. febr. 8. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát nekem sem engedték, hogy bevigyem (irigylem akinek engedték). Még amikor szerettem volna lezuhanyozni akkor is véres szemmel néztek. Elsőnél én sem akartam beadni, de a második szülés percétől folyamatosan ordított. Nem bírtam még zuhanyozni sem nyugodtan, az egész éjszakát végigüvöltötte és napközben is alig volt pár óra, hogy aludt volna (az egy másik dolog hogy nem foglalkoztak vele). Szobatársam sem bírt pihenni. Ráadásul azért is örültem volna ha bevihetem, mert tudtam, hogy mikor hazamegyek még a csecsemő mellett vár egy 17 hónapos "baba" is aki mellett nem fogok tudni még lepihenni sem, nemhogy aludni. Szóval nekem nem engedték meg.
2012. febr. 1. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!