Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Archibasev-féle gyémántszikés...

Archibasev-féle gyémántszikés műtét után mehet a természetes szülés vagy javasolt a császár?

Figyelt kérdés
Nekem 10 éve volt, azóta tökéletesen látok, de még heges a szemem, a műtét sok fájdalommal járt és nem kevés pénzbe került, úgyhogy nem szeretném az eredményét kockára tenni. És nem "kifogást" keresek, mert nem félek a természetes szüléstől, de a szememet igen is féltem.
2008. jan. 29. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták ismerősök, hogy 10-15 év alatt elmúlik annyira, hogy nem számít a megerőltetés. De jó a kérdés egyébként, engem is érdekelne orvosi szempontból. Engem 15 éve műtöttek.
2009. dec. 11. 18:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Hú, de rég is kérdeztem ezt!

Azóta van egy lassan másfél éves gyönyörűségem, de a kérdésre igazán azóta se tudtam meg a választ, mert programozott császárral szültem, semmi vajúdással.

De még terhesen elmentem a Szemklinikára, egy híres professzor megnézte a szemem, ő adott papírt, hogy szülhetek természetes úton. Bár előtte az asszisztense azt mondta, hogy szerinte nem.

Nekem 13 éve volt a műtét. Te szemeid jól vannak?

2009. dec. 12. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Szemeim jól vannak, de most kismamaként aggódom, hogy vajon jó-e nekik ha természetesen szülök. De addig van egy kis időm, talán kiderül:)
2010. jan. 3. 12:23
 4/4 anonim válasza:
Beszéltem az Arcibasev doktorral és azt mondta hogy kell várni 6 hónapig a műtét után mielőtt teherbe eshet. Azt mondta hogy a császármetszés attól függ hogy mekkora a szemgolyó vagy hogy van-e problémá a retinaval. Következő alkalommal hívja a klinikán vagy küldjön egy e-mailt és ő szívesen válaszol bármilyen kérdésre.
2010. febr. 21. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!