Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sokan azt mondják, hogy...

Sokan azt mondják, hogy szülés után elfelejtük a fájdalmakat?! Én vagyok a kivétel

Figyelt kérdés

Nemsokára megszületik a 2. babánk és bennem egyre jobban nő a félelem.

1. babánkkal 2 napig vajúdtam, oxitocin, éhen-szomjan 2 napig.

Nagyon-nagyon fájt, a szülésznő fél óránként tágított.

Ez 2 éve volt, de most nagyon élénken élnek az emlékek és elkezdtem félni.

Akkor nem féltem, de most igen.

Ráadásul hatalmas a baba, 3 héttel idősebb, mint amekkora kellene, hogy legyen.

Orvosom nincs

34. hét első napján 3100 grammra becsülték, bpd 94

Hatalmas a hasam is.

Őszintén mondom, hogy félek.

Hogy tehetném magamat túl magam a félelmen?

2011. febr. 6. 15:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én még nem szültem, csak kb két hónap múlva fogok, de még emlékszem az egyik barátnőm szavaira, aki a második szülés után azt mondta, hogy ő soha de soha többet nem akar!!! Pedig, széles csípője van, az első baba kicsusszant belőle 2 óra alatt, azt hiszem a második is, de a másodiknál a varrás volt neki iszonyat rossz élmény. Ennek is már vagy 5 éve, mostanában mondogatja, hogy nagyon akar egy harmadik babát, szerintem már rég elfelejtette, hogy mit mondott anno a második születése után. Remélem tényleg megszépül minden fájdalom az idővel...
2011. febr. 7. 10:06
 12/14 anonim ***** válasza:
en 7 hete szultem fajdalomcsillapitas nelkul,majdnem 17 ora volt vajudassal egyutt,iszonyatosan fajt,mondtam is utana,hogy soha tobbet.. de kb 3 het utan eljutottam odaig,hogy szivesen visszamennek az idoben megegyszer atelni az egeszet,na persze nem bannam,ha kicsit rovidebb lenne.. :) aztan lehet en mazohista vagyok. :D
2011. febr. 7. 10:19
 13/14 A kérdező kommentje:

Én is a kisfiam megszületése után azonnal szerettem volna már mégegy babát. De most, hogy közeledik a szülés, kicsit (nagyon) félek.

Túl nagy a baba és félek, hogy császár lesz a vége, hogy beszorul, nemis tudom, hogy mitől, de félek.

Kisfiam 3600 gr volt, a kislányunkat a 34. héten 3100 gr -ra becsülik. Remélem tévednek.

Engem is varrtak vagy fél órát, aranyerem azóta is kint ragadt, szóval attól is félek, hogy mi lesz az aranyeremmel.

És tényleg emlékszem az iszonyú fájdalomra.

Kívánok mindenkinek könnyű szülést, legalábbis ne tartson 2 napig.

2011. febr. 7. 10:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Én kétszer szültem- igaz nem fájdalomcsillapítás nélkül, ráadésul ez első 11 éve volt, de mind e két szülés után jöttek a horror dolgok (vérzés, varrás belül szinte mindehol, aranyér), úgyhogy az emlékek kétszersek

A msáodik szülés majdnem 2 éve volt, de brrr

És a a legsz@rabb az egészben, hogy attól féltem, ne legyen nagy második baba (na jó ő "csak" 4 kilós lett, az első 4,4 kilós volt), nem legyen ugyanaz, ami az első szülés után volt, ne érezzek világvége hangulatot...na ez bekövetkezett

2011. febr. 7. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!