Sokan azt mondják, hogy szülés után elfelejtük a fájdalmakat?! Én vagyok a kivétel
Nemsokára megszületik a 2. babánk és bennem egyre jobban nő a félelem.
1. babánkkal 2 napig vajúdtam, oxitocin, éhen-szomjan 2 napig.
Nagyon-nagyon fájt, a szülésznő fél óránként tágított.
Ez 2 éve volt, de most nagyon élénken élnek az emlékek és elkezdtem félni.
Akkor nem féltem, de most igen.
Ráadásul hatalmas a baba, 3 héttel idősebb, mint amekkora kellene, hogy legyen.
Orvosom nincs
34. hét első napján 3100 grammra becsülték, bpd 94
Hatalmas a hasam is.
Őszintén mondom, hogy félek.
Hogy tehetném magamat túl magam a félelmen?
Én is a kisfiam megszületése után azonnal szerettem volna már mégegy babát. De most, hogy közeledik a szülés, kicsit (nagyon) félek.
Túl nagy a baba és félek, hogy császár lesz a vége, hogy beszorul, nemis tudom, hogy mitől, de félek.
Kisfiam 3600 gr volt, a kislányunkat a 34. héten 3100 gr -ra becsülik. Remélem tévednek.
Engem is varrtak vagy fél órát, aranyerem azóta is kint ragadt, szóval attól is félek, hogy mi lesz az aranyeremmel.
És tényleg emlékszem az iszonyú fájdalomra.
Kívánok mindenkinek könnyű szülést, legalábbis ne tartson 2 napig.
Én kétszer szültem- igaz nem fájdalomcsillapítás nélkül, ráadésul ez első 11 éve volt, de mind e két szülés után jöttek a horror dolgok (vérzés, varrás belül szinte mindehol, aranyér), úgyhogy az emlékek kétszersek
A msáodik szülés majdnem 2 éve volt, de brrr
És a a legsz@rabb az egészben, hogy attól féltem, ne legyen nagy második baba (na jó ő "csak" 4 kilós lett, az első 4,4 kilós volt), nem legyen ugyanaz, ami az első szülés után volt, ne érezzek világvége hangulatot...na ez bekövetkezett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!