Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36. hétben járó kismama...

36. hétben járó kismama vagyok és 17 kg-ot híztam idáig. Az orvosom szerint ez nagyon sok. Azt hallottam, hogy ez nehezíteni fogja a szülést, ez igaz?

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A csudát. Az orvosok szerint már a 2 kiló is sok. Ne foglalkozz vele.
2009. febr. 9. 11:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha megtudná a dokid, hogy én 30 kg-t híztam biztos kiakadna. :D

Ne foglalkoz vele...

2009. febr. 9. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez így igaz.Ne foglalkozz a dokival.Nem a te súlyod fogja meghatározni mennyire lesz nehéz a szülés.Én eddig 13kg-ot szedtem fel most vagyok 37 hetes.Könnyű szülést neked:)
2009. febr. 9. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen a dokiknak és a védőnőknek az etalon az 6-9 kg ami e felett van borzasztóan sok.Nem a felszedett kilóktól lesz nehezebb vagy könnyebb a szülés:)én 25kg hiztam(mondjuk 16 egyből le is ment baba+viz)de ennek ellenére könnyű szülésem volt.
2009. febr. 9. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia, szintén a nagy súlyúak körébe tartozok. Én eddig 26 kilót híztam. Magam szóltam a védőnőnek és a dokinak, hogy hahó, hetente jönnek a 3 kilók, egyik sem foglalkozott vele, mondjuk nagyon vizes vok. Szóval, nem hiszem hogy gond lenne. Az én védőnőm csak annyit mondott, hogy nekem kellemetlenebb estled a plusz súly cipelése. Ennyi. Ne aggódj :)

39 hetes

2009. febr. 9. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első lánykámmal 17 kilót híztam. a másodikkal 10-et de 114 kilóval szültem és hamar meglett mindkettő.Most 14 hetesen már van rajtam 3 kiló pedig nagyon vigyázok.Nem csak a kiloktól függ hanem tőlünk szülő nőktől,adottságainktól és a hozzáállásunktól.az orvos és a védőnő a könyv szerinti adatokhoz ragaszkodnak.Ne aggódj miatta amíg te jól érzed magad.Könnyü szülést kívánok!
2009. febr. 9. 17:11
 7/7 anonim ***** válasza:

En is cafolok. En 20-21 kilot hiztam, teny, hogy eleg vekonyka voltam, de ez igy sem keves. Soha senki nem szolt erte szerencsere. Ennek ellenere extra konnyu es szep szulesem volt, harom ora alatt kitagultam teljesen, gatvedelemmel szultem sikeresen, jol nyomtam, nem faradtam el, pedig elso baba. Reggel szultem, estere mar 12 kiloval voltam kevesebb, pedig vizes sem voltam, azota meg het kilo lement, a hasam lapos, pedig a fiam meg csak ket honapos. Par kilo meg van, de alig latszik, nemi uszogumi maradt es valahogy puhabb vagyok, mint baba elott, illetve a csipom szelesedett, szerintem szetcsuszott kicsit a medencem, de errol meg nm a hizas tehet, hanem a terhesseg es a szules. En is feltem, hogy soha nem leszek mar a regi, de most mar latom, hogy leszek, csak erositenem kell az izmaimat.

Ne izgulj es szep szulest!

2009. febr. 9. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!