Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek végig zárt volt a...

Akinek végig zárt volt a méhszája, szülés alatt hogy tágult?

Figyelt kérdés
Ma töltöm a 38. hetet,még mindig 2000-es a méhszájam. Tudom,h igazából ez jó,de ez ugye nem feltétlenül jelenti azt,h majd nem tágulok eléggé? Vmi praktika?
2011. febr. 3. 08:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia, én 3,5 órával a kislányom születése előtt még teljesen zárt voltam, majdnem hazaküldtek :D Szóval nyugi, nem lesz semmi gond!
2011. febr. 3. 08:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Én 2100 méhszájjal mentem be szülni, mert elfolyt a magzavtíz, és 5 óra volt a vajúdás és a szülés együtt.
2011. febr. 3. 10:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Szivárgó magzatvíz-gyanúval indítottak, akkor voltam 1 ujjnyira kitágulva... előtte végig zárva volt a méhszáj... hát nem nagyon tágultam, pedig oxitocint kaptam... indítástól számítva 10 óra múlva született meg a kislányunk... szóval hosszúra nyúlt...
2011. febr. 3. 11:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok... bocsi, nem akarlak ijesztgetni, ha utánaolvasol itt, meglátod, semmit sem jelent, mennyire zárt vagy akár nyitott a méhszáj... egyéni az egész... Minden jót!
2011. febr. 3. 11:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen zárt volt a méhszájam amikor indítottak,nagyon nehezen tágultam ki,2 nap vajúdás után tágultam ki két ujjnyira akkor burkot repesztettek,onnantól gyorsabban ment a dolog! De ne félj előre,látod az előttem íróknak nem volt ilyen problémájuk!
2011. febr. 3. 11:47
 6/10 Adri baba ***** válasza:

Szerdán teljesen zárt voltam csütörtökön már a fájásra ébredtem.

Mikor bementem 2 ujnyira voltam kitágulva és 2óra múlva már babáztam!Ne aggódj nem lesz semmi gond.Szép szülést

2011. febr. 3. 13:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Sok oxitocin kaptam, és nagyon fájt...
2011. febr. 3. 14:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Mindkettővel végig zárt voltam (3000).

Első 7 óra alatt lett meg, második 4 óra alatt, nagyon jól tágultam.

Nem kell praktika, örülj, hogy zárt vagy.

2011. febr. 3. 22:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon lassan. 12óra alatt.
2011. febr. 3. 22:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi miknek! Majd megpróbálom magam átadni a dolgoknak és hagyni,hogy a testem csinálja ,amit kell. Azt mondták ez segít.Csak kíváncsi voltam,de látom nem ettől függ.
2011. febr. 4. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!