Szülés előtt állok 6 hónapos elmúltam. Melyik a jobb. Császár vagy sima szülés?
Az egyik csak addig fáj amíg tart könnyebben gyógyul míg a császár egy nagy műtétnek számít. Írjátok le légyszíves kinek milyen élménye volt. Apásat szeretnénk az meg csak a normális szülésnél meg engedett.
A vérzés nagyon vészes?????
Természetesen szültem, csodás élmény volt fájdalomcsillapító nélkül is. Igaz előtte 20 órát vajúdtam, de az már kit érdekel :) Fájtak a fájások, de az igazi erős fájdalom a tolófájások voltak. Egy hétig volt erős a vérzésem. A gátsebemmel nem volt szerencsém, nekem 5-6 hétig fájt, ülni is alig bírtam, de azóta semmi.
4 hós anyuka
Szia!Nekem sincsen összehasonlítási alapom,mert hüvelyi úton hoztam világra a babót...és azt gondolom,hogy nem volt olyan vészes az egész.Nagyon büszke vagyok magamra :) érzéstelenítés nélkül,3 óra alatt szültem meg a kisfiunkat,aki 4010 grammal bújt ki....Egyébként egyáltalán nem bíztam a saját képességeimben,míg a pocimban volt a baba,állandóan csak azt hajtogattam,hogy én aztán császárt akarok!Szerencsére nem így történt,bár azt is túl kell hogy éljük,ha úgy alakul.
Szóval bíztatlak,hogy legyél erős és meglátod milyen fantasztikus,mikor végre meglátod a kicsidet...a fájdalmas órák után!
A vérzéssel kapcsolatban:az első két-három napon erősebb és folyamatosan kevesebb lesz,de a szaga az borzalmasan büdi :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!