Zalaegerszegen melyik nőgyógyászhoz érdemes menni?
Aki megérti az összes más jellegű problémáimat is.
Pl.rengeteg gyógyszer allergiám van ,meglátok egy tűt eldobom magam stb./nem vagyok egyszerű eset/
Szia!
Én nagyon lesújtó véleménnyel vagyok a Zalaegerszegi kórházról:(Általában az egészről,de a szülészet nőgyógyászati részéről főleg.
Jelenleg én is babát várok,a 3-ik gyerkőcöm lessz:-))
Ha érdekel,írj privit elküldöm a dokim nevét és számát,de ide nem akarom kitenni.Szerintem itt még ő a legemberségesebb orvos ezen az osztályon.
Üdv:Tünde
Szia!
Sajna én sem tudom,hogy lehet itt privit írni,nemrég akadtam erre az oldalra.De majd ha kiderítem,akkor írok,vagy,ha te fejted meg először a rejtélyt,akkor írj nyugodtan:-))
Hát a zeg-i kórházat még nem nagyon hallottam senkitől sem dicsérni:-((De itt a morállal van a legnagyobb gond,és mindíg a fejétől bűzlik a hal ugyibár....nah,erről fórumot lehetne nyitni.
Akkor valahogy majd csak felvesszük a kapcsolatot,addog is minden jót,üvd
a kommentek alatt balra kék betüvel ki van írva, hogy privát e mail a kérdés írójának stb....
nem ír ki e mail cimet, de innen tudsz üzenetet küldeni a postaládájába, abba megirod a te mail cimedet, és akkor már el tud érni azon a postafiókjáról is nem csak innen.
amugy megírnád nekem is a doki nevét? Mert eddig nem koriba jártam nődokihoz, hanem nővédelmibe.
Van egy szám, amit fel kell hívni, előjegyzés miatt, de sajna nem tudom a telefonszámot,
gondolom kérdezik melyik dokihoz gondolom, én Németh Ottóhoz jártam, de már nyugdíjba ment azthiszem és más van helyette. A zárda vagy milyen utcánál rendel, majdnem stranddal szembe, nem tudjátok a nevét véletlenül? ha nem az se baj, majd elgyaloglok és megnézem, mert gyógyszert kéne iratnom, de igazaból váltani akarok bogyót, vagy elküldetni magam vizsgálatra, mert a házi dokim ugyse foglalkozik semmivel, nemhogy női dolgokkal, és háthak iderülne mi a bajom és hogy lehetne kezelni.
mútkor doki elfutott gyógyszertárba a nő meg flegma volt, és nem tudtam vele beszélni :(
a doki nevét sem tudom, nem néztem meg a kiírást sem :(
küldhettek üzit erre a címre ayrisz@gmail.com
bár ugyis lehet nekem privit küldeni innen, mert engedélyeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!