Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Látogatási tilalom van, így...

Látogatási tilalom van, így gondolom apa se jöhet be ha vajúdunk meg ha szülünk. Mit szóltok kismamák, akik mostanság fognak szülni?

Figyelt kérdés

Látogatási tilalom van, így gondolom apa se jöhet be ha vajúdunk meg ha szülünk.

Ezerrel készültünk a nagy nappra, erre minden széthullik és egyedül kell szenvednünk. :( Csak akkor láthatja az apuka ha megyünk haza. :( Engem ez nagyon elszomorít.

Mert megfosztanak attól az érzéstől ami még szorosabbá teszi a köteléket baba, mama, papa között. :(

Szegény apa se láthatja a kicsikéjét és ez így már nem olyan meghitt, mintha ott lenne az kicsi születésénél.

Legalább arra lehetnének tekintettel, hogy ha vajúdunk meg ha szülünk ott legyen a párunk.

A látogatási tilalom meg csak utána lépne érvénybe.

Mit gondoltok?

2009. febr. 7. 10:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Szóval köszi a válaszokat!

Én azokkal értek egyet akik azt mondják hogy mennjen be az apuka, mert ez egy olyan dolog amit nem tilthatnak meg a mai világban.

Az én nővérem betegen szülte meg a babáját! A férje is bent lehetet, az anyuka nem adja át a betegséget a 0 immunrendszerrel született babának?

A dokiban és a szülésznőben is lapanghat a fertőző baci ami megfertőzheti a babát és az anyát is! Még jobban mint az apuka, hiszen ők még meg is fogdossák a babát!

Na meg mi van ha már az anya eleve influenzásan megy szülni? Karantént kap???Még a babáját se foghatja meg, szoptathatja meg?

Na és ha ott kapja el valakitől????

Gondolkodjon már el az aki azt a baromságot írta, hogy az apuka adja át a bacit a babának meg a mamának, hiszen eddig folyamatossan együtt voltak. Na meg azért a gondolkodó felnőtt ember ha érzi hogy beteg vagy tudja, akkor logikussan nem megy a várandós feleségéhez közel!

Direkt azért ne hogy elkapja!!!!

Szeretem a kisbabámat a pocimban és nem akkarom, hogy baja legyen, de szerintem ez azért túlzás, hogy pont az akivel szinte mindig együtt vagyunk az ne lehessen ott velünk.

A szülést követő látogatási tilalom elfogadható! De az hogy ne legyen bent az apuka vagy egy olyan személy akihez ragaszkodunk, az már túlzás.

Aki azt írta, hogy túldramatizálom a dolgot annak halvány lila gőze sincs arról, milyen érzés az amikor beleélitek magatokat a párodal hogy együtt lesztek és milyen szép lesz meg jó lesz közösen láttni ahogy megszületik az életetek értelme. Meg hogy a párod támogat téged, nem azt lesi milyen kiszolgáltatott helyzetben vagy, hanem hogy milyen büszke rád és a kis csöppségre. Hiszen az gyermekét hozod a világra!!!

Neked erről gőzöd sincs!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen gyepes a felfogásod.

2009. febr. 7. 13:58
 12/15 anonim ***** válasza:
33%

Teljesen egyetértek veled kedves kérdező, tudom mit érzel én is rettegek.

Számomra is az olyan furcsa, hogy mielőtt szülni megyek is együtt vagyunk apukával, majd a négy kórházi nap után is hozzá megyünk haza, az nem számít? Vagy küldjük el otthonról is hátha mégis fertőzött?

Ja és nekem ne mondja senki, hogy a nővérek, szülésznők, orvosok, vagy egyszerűen a takarítók nem lehetnek influenzásak. Sajnos a mai világban inkább betegen mennek be dolgozni és titkolják, mint a folyamatos hiányzások miatt kirúgják őket.

Ez van, én nagyon bízom benne, hogy mindenki úgy szülhet ahogy megálmodta:-)

Minden jót!

2009. febr. 7. 16:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A Dél pesti maga egy khz(azt hiszem Jahn Ferencnek hívják)
2009. febr. 7. 16:36
 14/15 A kérdező kommentje:

Remélem ti is úgy szültök majd ahogy szeretnétek.

Köszi a válaszokat!

2009. febr. 7. 17:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy látogatási tilalom van, Apa még bemehet szülni.

Miért nem hívod fel a kórházat, és kérdezed meg?

2009. febr. 7. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!