Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen szituban indult meg a...

Milyen szituban indult meg a szülésed? Otthon/este/nappal/vendégségben/vásárlás közben. Stb? Mit csináltál akkor?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 19:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

én reggel 5 perces fájásokra ébredtem, gyors zuhany, + egy kis pakolás és mentünk a kórházba

a vizem nem folyt el, burkot repesztettek

2011. jan. 29. 22:17
 12/23 anonim ***** válasza:
Lassan sűrűsödött és erősödött a mezi szerű görcsölés. Otthon voltam végig. Órákba telt,finish előtt nemsokkal repesztették a burkot,nem folyt el a magzatvizem sem.
2011. jan. 29. 22:46
 13/23 anonim ***** válasza:

1.baba: fájásokra ébredtem hajnalban

2.baba: itt ültem a gép előtt, emaileztem és gyakoriztam :) aztán jöttek a fájások

2011. jan. 29. 23:09
 14/23 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, 2. babánál du. 4-kor indult meg
2011. jan. 29. 23:09
 15/23 A kérdező kommentje:
Hú,n köszönöm a sok választ!
2011. jan. 30. 08:13
 16/23 anonim ***** válasza:

Éjjel 2-kor indult meg, fájásra ébredtem. Mérni kezdtem, 10 percenként jöttek. Vártunk, de nem erősödött. Viszont már időben voltunk(40+3 nap) így 6-kor bevitt a férjem. Addigra elmúltak a fájások (fájásgyengeség), viszont kétujjnyira nyitva voltam már.

Megindították újra reggel 8-kor és 13:30-kor született a kislányom.

2011. jan. 30. 16:03
 17/23 anonim ***** válasza:

Hétfőn hazaengedtek a kórházból két hét "nyaralás" után. Mindent kipakoltam mosni, h ha menni kell akkor tiszták legyenek. Kedden hajnali fél 3kor elmentem wc-re, majd mikor visszafeküdtem hallottam egy pukkanást és olyan volt, mintha bepisiltem volna. Szaladtam vissza wc-re és akkor tudatosult bennem, h a magzatvíz az... Gyors bepakolás, mentő, háromnegyed 4-kor már a vajúdóban voltam. Persze fele cucc itthon maradt...

Mindig az volt a félelmem, hogy vásárlás közben v séta közben folyik el a vizem. Hála égnek a fiam máshogy döntött:)

2011. jan. 30. 17:49
 18/23 anonim ***** válasza:
Delelott mentem nst-re. Mikor keszulodtem akkor kezdodtek a fajasok, de azt hittem hogy csak a jol megszokott joslok, csak picit erossebbek. Az nst sem mutatott semmi kulonoset. Nst utan mentem a korhazba vizsgalatra. Magas volt a vernyomasom elso meresre es kiultettek pihizni, majd kesobb hivnak ujra. Jott a dokim mielott megvizsgalt volna mondta hogy sajna mivel nagyon magas a vernyomasom bogyokat kell szednem az utolso 2 hetben, majd megnezte saz nst, nem latott rajta semmi kulonoset, mar toltottek is ki a kiskonyvemet. Akkor megvizsgalt a doki es csak annyit mondot, hogy nem kell szednem semmit, mert 16.00-ra meglesz a baba. Ez delben volt. Felvettek a szuleszetre kicsit setalgattam aztan 14.30kor felfektettek, burkotrepesztettek es 15.53kor megszuletett a pici fiam. Nem sok elojele volt hogy szulnek, a fajasokat mar volt idom megszokni a 32. hettol. Csak azt tudtam, hogy delutan szeretnek szulni es elotte szeretnem kialudni magam, szoval ne legyenek fajasaim elozo ejjel es lehetoleg hetfon, mert akkor hetvegere itthon lehetunk. Hat mindket kivansagom teljesult.
2011. jan. 30. 21:09
 19/23 anonim ***** válasza:
Én attól tartottam, hogy éppen vásárolni fogunk, és a pénztárnál sorbaálláskor fog elmenni az m.víz. Nos boltban voltunk, épp az újságba néztem bele férjem már tett valamit a kosárba. Én meg mondtam Neki, hogy most azt ne vegyük meg, inkább menjünk. Nem mertem megvenni, nehogy bejöjjön amitől féltem. Nem is folyt el, majd csak segítséggel a kórházban.
2011. jan. 31. 04:17
 20/23 anonim ***** válasza:
Valentin nap hajnala volt fél3. Érdekes pukkanást éreztem a hüvelyemben, arra ébredtem fel, alig érkeztem a WC-re ülni, elfolyt a magzatvíz.
2011. jan. 31. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!