Császárral szült anyukák, mi az hogy homokzsákot tesznek a hasra? És mitől függ hogy tesznek e rá vagy nem?
én is császáros voltam, nekem sem tettek rá semmi
de a barátnőm 7 évvel korábban szült ugyanabban a kórházban, ahol én, és neki még tettek a hasára
Kórház függő a dolog. Ugyanúgy, mint hogy méhösszehúzó injekciót adnak vagy méhösszehúzó cseppeket.
ÉN mindkét alkalommal kaptam homokzsákot, és eleinte fel sem tűnt, de ahogy ment el az érzéstelenítő hatása úgy éreztem egyre nehezebbnek. Amikor leették megkönnyebbültem, megnyomogatták a hasamat majd visszarakták, hát az nem volt valami kellemes. Mintha egy 200 kilós ember ült volna rám. Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de nekem a gyermekágyi vérzés csak 1 hétig tartott.
Szia!
Régen valóban tetettek homokzsákot a hasra, hogy visszanyomja a méhet, segítse a visszahúzódásban. Ma már azt igazolták a felmérések, hogy ez csak árt, mert nem természetesen húzódik össze tőle a méh, sőt inkább elernyeszti azt, és lógós has marad utána.
Nekem is volt homokzsák,meg méh összehúzódást elősegítő injekció is. Tavaly szültem márciusban a Mávban.
Most olvasom, hogy lógós lesz a has, hát szerencsére az enyém nem lett olyan, és csak egy hétig véreztem.Bár nem tudom van e összefüggés a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!