Tényleg ennyire szerettek "törökülésben" ülni szülés után?
Figyelt kérdés
Itt mindig azt olvasom, hogy "nem fájt a szülés után a gátam, törökülésben szoptattam". 2x szültem, de senkit nem láttam törökülésben szoptatni. Itt mégis minden 2. anyuka ezt írja.2011. jan. 27. 15:43
1/9 anonim válasza:
Hát nem tudom,én örültem,hogy ülni tudok. :)Sőt az epidurál miatt a derekam is majd leszakadt 2-3 hétig felkelni is csak segítséggel tudtam,vagy ha megkapaszkodtam valamiben,mert annyira belenyilalt a derekamba a fájdalom.Lehet van ilyen anyuka ,de ez szerintem ritka.
2/9 anonim válasza:
első nap biztos nem max egy héttel utánna .
3/9 anonim válasza:
Jó hosszú és fájdalmas gátsebem volt, de fura mód törökülésben fájt a legkevésbé. De ha leültem a váróban egy kemény padra, az maga volt a pokol.
Az én babám sajnos nem sokáig szopott, de azon kevés alkalmakkor törökülésben szoptattam. Most is szívesen fejek törökülésben, meg úgy általában szívesen ülök úgy.
4/9 anonim válasza:
Nekem is törökülésben fájt a legkevésbé, azért ültem úgy. Hozzátartozik, hogy méretes lökhárítóval rendelkeztem, szóval így ki voltam párnázva gazdagon :)
5/9 anonim válasza:
Ja, én se vagyok egy gebe. :) Van hátul párna bőven. Harmadik voltam.
6/9 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt a gátsebem, de nem szeretek egyébként sem törökülésben ülni, így nem ültem.
7/9 anonim válasza:
Az elsőnél jó sok varratom volt, fájt is nagyon, 1-2 hétig inkább fekve szoptattam, de aztán már törökülésben. Második babánál is varrtak, de nem fájt egyáltalán és már a kórházban is a töröküléses szoptatás volt a legkényelmesebb.
8/9 anonim válasza:
Elsőnél volt gátmetszés, nem ültem törökül :) eléggé fájt, inkább az oldalamon feküdtem, ha jól emlékszem.
Másodiknál nem volt gátmetszés, ott még tótágast is tudtam volna állni, ha akartam volna, annyira nem volt semmi bajom.
9/9 anonim válasza:
Fájt a gátsebem, az aranyarem és soha nem szoptattam törökülésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!