Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg ennyire szerettek...

Tényleg ennyire szerettek "törökülésben" ülni szülés után?

Figyelt kérdés
Itt mindig azt olvasom, hogy "nem fájt a szülés után a gátam, törökülésben szoptattam". 2x szültem, de senkit nem láttam törökülésben szoptatni. Itt mégis minden 2. anyuka ezt írja.
2011. jan. 27. 15:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom,én örültem,hogy ülni tudok. :)Sőt az epidurál miatt a derekam is majd leszakadt 2-3 hétig felkelni is csak segítséggel tudtam,vagy ha megkapaszkodtam valamiben,mert annyira belenyilalt a derekamba a fájdalom.Lehet van ilyen anyuka ,de ez szerintem ritka.
2011. jan. 27. 15:46
 2/9 anonim ***** válasza:
első nap biztos nem max egy héttel utánna .
2011. jan. 27. 15:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Jó hosszú és fájdalmas gátsebem volt, de fura mód törökülésben fájt a legkevésbé. De ha leültem a váróban egy kemény padra, az maga volt a pokol.

Az én babám sajnos nem sokáig szopott, de azon kevés alkalmakkor törökülésben szoptattam. Most is szívesen fejek törökülésben, meg úgy általában szívesen ülök úgy.

2011. jan. 27. 15:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is törökülésben fájt a legkevésbé, azért ültem úgy. Hozzátartozik, hogy méretes lökhárítóval rendelkeztem, szóval így ki voltam párnázva gazdagon :)
2011. jan. 27. 16:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja, én se vagyok egy gebe. :) Van hátul párna bőven. Harmadik voltam.
2011. jan. 27. 16:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt a gátsebem, de nem szeretek egyébként sem törökülésben ülni, így nem ültem.
2011. jan. 27. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Az elsőnél jó sok varratom volt, fájt is nagyon, 1-2 hétig inkább fekve szoptattam, de aztán már törökülésben. Második babánál is varrtak, de nem fájt egyáltalán és már a kórházban is a töröküléses szoptatás volt a legkényelmesebb.
2011. jan. 27. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Elsőnél volt gátmetszés, nem ültem törökül :) eléggé fájt, inkább az oldalamon feküdtem, ha jól emlékszem.

Másodiknál nem volt gátmetszés, ott még tótágast is tudtam volna állni, ha akartam volna, annyira nem volt semmi bajom.

2011. jan. 27. 22:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Fájt a gátsebem, az aranyarem és soha nem szoptattam törökülésben.
2011. jan. 28. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!