Igaz, hogy szülés után a vizit során megnézik, kinek
mennyire véres a betét vagy ez csak régen volt divat és
ma már nincs?
31/45 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm a gyors válaszokat! Még annyit, hogy akinek lepontozták a válaszát, az nem én voltam! Az érkezett válaszok számomra mind HASZNOSAK voltak. Köszönöm, hogy megírtátok a tapasztalataitokat és a véleményeteket a kérdéssel kapcsolatban!
Én Londonban szültem két hónapja és itt is megnézték. Teljesen kulturáltan kértek meg rá, engem egyáltalán nem zavart és gondolom nem azért nézték meg, mert nem tudták jobb poénnal elütni az időt, hanem azért, mert az én érdekem volt. Véralvadási problémáim voltak, több injekciót is adtak és szülés után három órával megkértek, hogy jegyezzem meg a csere időpontját és a következő cserénél ne dobjam be a kukába, hanem hagyjam mellette. Egy ágyas szobában voltam saját fürdőszobával. Csere után visszafeküdtem, megnyomtam a hívógombot, a szülésznőnek mondtam a csere időpontját, bement a mosdóba, megnézte és kidobta.
Gondolom az érdekelte őket, hogy normális mértékű-e a vérzésem, vagy még mindig túl intenzív. Őszinte leszek, inkább nézzék meg, minthogy elvérezzek és ne vegyék észre...
2009. febr. 4. 12:39
Nem tudom megállni, hogy itt a végén ne írjam ide a véleményemet: Miért kell valakit azért fel- ill. lepontozni, mert azt írta meg, amit saját maga MEGTAPASZTALT? Más a vélemény és más a tapasztalat (csak azért mert valakiknek nem tetszik, vele még akkor is az történt, ami...)
No, ez vélemény, ezt talán érdemesebb pontozni!!
2009. febr. 4. 12:55
Sziasztok!
Egyet értek az előzővel. Mi kivetni való van abban, ha engem nem viziteltek meg a MÁV-ban?
2009. febr. 4. 12:58
8 hónapja Győrben szültem, nem nézték soha. A hasam megtapogatták, hogy hogy hhúzódik vissza a méhem, de semmi több. Arra viszont megkértek a nővérek, hogy ha darabos vért látok távozni, szóljak, és nem dobhatom ki a betéte, meg kell mutatni. Nekem ilyen gondom nem volt.
2009. febr. 4. 15:52
Én sem értem miért kell lepontozni a másikat amiért megírja a tapasztalatát!?! Mi rosszat írtam azzal,hogy ahol én szültem nem nézték?
2009. febr. 4. 17:26
37/45 A kérdező kommentje:
Mivel szeretném tudni, ki, mit tapasztalt, kinek mi a véleménye és az ezzel kapcsolatos hozzászólások számomra fontosak, hadd döntsem el, hogy a feltett kérdésre adott válaszok számomra mennyire hasznosak, ezért megkérem, hogy aki heccből lepontozgat, keressen magának egy másik oldalt!
Sok unatkozo es rosszindulatu ember van mar itt is,es tenyleg mi rosszat irtunk azzal,h ahol szultunk nem neztek meg a betetet,sot meg a takaro ala sem kukucskaltak,ha az orvos latni akart akkor szolt es a vizsgaloba mentunk.Ebben mi a rossz?Na mindegy a kerdezonek teljesen igaza volt az utolso hozzaszolasaval.
2009. febr. 4. 21:01
Kedves kérdező! Én nagyon hálás vagyok neked, hogy ilyeneket is meg mersz kérdezni, mert ez elég intim, másrészt az embernek eszébe sem jutna, hogy ilyen van, itt legalább felhívtad rá a figyelmet !Ezer köszönet ! Ami zavaró, hogy épp viziten nézik meg!! /A vizitet egyébként már csak úgy definiálják, hogy hosszú , fehér és a vége vicceket mesél, szóval egy ósdi dolog./A lényeg, ha ilyen lenne én tiltakoznék ellene, szerintem akit zavar, az nyugodtan tegye (erre már jogi alapja is van!) akit meg nem zavar, az meg nyugodtan vállalja be. A lepontozó meg nyugodtan nyomogasson, nincs tétje itt az egésznek, mármint a pontozgatásnak, a lényeg, hogy az emberek egymást támogassák, segítsék, a legjobb tudásuk szerint.
2009. febr. 4. 21:25
Én Szentesen szültem,de nem nézték. Hazabocsátás előtt vizsgálják meg az embert.
2009. febr. 5. 11:50
Kapcsolódó kérdések: