Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most akkor kaphatok epit a...

Most akkor kaphatok epit a kistarcsai kórházban vagy sem?

Figyelt kérdés
Az a hír kering hogy nincs altatóorvos a nőgyógyászaton és hogy fel kell fogadni pénzért másik osztályról altatódokit ha epit szeretnénk. Igaz, vagy sem? Milyen már?
2009. febr. 3. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
A barátnőm ott szült(tavaly)és úgy emlékszem,ott nincs biztosítva 24 órában az EDA.Tehát,ha az anesztes el van foglalva,nem tudja beadni.Neki volt fogadott orvosa,és ő azt mondta megoldják..a végén császáros lett,-igaz,másként-de megoldották a dolgot.Különben-SAJNOS-sok khzban nem elérhető non stop az EDA.Sztem hívd fel a khzat,vagy ha van fogadott dokid informálódj tőle.
2009. febr. 3. 15:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Sajna nincs fogadott dokim. :(

Ha még is császár lesz a sima szülésből akkor meg hogyan adják be?

2009. febr. 3. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezért írtam,h megoldódott,mivel császáros lett,nem volt kérdés,h elsőbbséget élvez azokkal szemben,akik "csak úgy"kérik.Ne aggódj,abban az esetben van anesztes(vmelyik osztályról áthívják).De normál esetben ezt nem teszik meg(mivel ott nem kérhető 24 órában az EDA.)Ilyenkor jön jól a fogadott doki(vagy szülésznő)mert ő tud segíteni,és előre meg lehet beszélni vele,h mit lehet és mit nem.Ha bemész vmilyen vizsgálatra érdeklődj utána mindennek.
2009. febr. 3. 16:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Ok! köszi a segítséget!

2009. febr. 3. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én Kistarcsára jártam szülésfelkészítésre, nem ott szültem (de ez van legközelebb és nagyon jól szervezett a szülésfelkészítő programjuk) viszont akkor is azt mondták (tavaly nyáron) hogy nincs 24 órás EDA, hanem ha jól emlékszem egyedül a főorvos adhatja be, így előre el kell döntened h kéred e vagy sem, mert akkor behívják a dokit amikor szülsz. HA nem kéred előre akkor max akkor kaphatod ha épp bent van. Mert EDA-t eleve csak bizonyos ideig adnak. Én olyan kórházban szültem ahol 24 órás EDA van, viszont nekem olyan gyorsan jött a fiam, hogy mire beértünk, már mondták hogy nem is kaphatnék.

Szerintem menj el egy szülőszoba látogatásra, mert ott minden ilyen kérdést fel tudsz tenni, nagyon segítőkészek.

2009. febr. 3. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!