Milyen az orosházi korház szülészete? Én sajnos nagyon sok rosszat hallottam róla! De a közelbben máshol nem lehet. Szeged pedig nagyon messze van. Esetleg Hódmezővásárhely de ott lehet hogy nincs is szülészet?
Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 14:24
1/5 anonim válasza:
Én már jó pár éve szültem Orosházán, így ez irányú tapasztalataim nem igazán napra készek. Rosszat illetve jót is hallhatsz bármelyik szülészetről, csak ez alapján nehéz választani. Általában orvost választ az ember amihez kapja a kórházat. Hódmezőn van szülészet szerintem, de hasonló távolságra van Szentes illetve Békéscsaba is.
2/5 anonim válasza:
8 éve Orosházán szültem,rá 4 évre ujra babát vártunk de a doki-magándoki-nem vette észre hogy baj van még akkor sem amikor 3xjártam a 5.-6.hetet.A 4D-n derült ki hogy baj van amikor már meguntam a modositgatásokat azóta Szegedre járok.70km,de megéri 2és fél éve ott szültem és mindenben ég és föld.Most is oda járok mert 13 hetes multam.Ha érdekel valami konkrétan irj privibe.
3/5 anonim válasza:
Én Orosházán szültem 10 hónapja és csak jót tudok mondani mind az orvosokról,a szülésznőkről és a csecsemős nővérekről is,persze mindenhol vannak olyanok akiket nem lehet elviselni.Nagyon rendes volt velünk mindenki,pedig nem volt fogadott orvosom és még csak nem is tartozunk orosházához.Amikor bekerültem a kórházba meg is lepődtem,hogy hányan vannak a városunkból és ráadásul kevesen voltak akiknek fogadott orvosuk volt.Az pedig,hogy milyenek a körülmények,az országos probléma.
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok.Én a következő babámat is ott szeretném megszülni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Örülök hogy valakinek jó véleménye is van OH. kórházról.
2009. febr. 6. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!