Most őszintén mennyire fájdalmas a szülés?
Mintha dinnyét kakilnál. Az a kitolási szakasz.
Nekem a vajúdás rosszabb volt, nem lehet semmihez se hasonlítani mert egyedi fájdalom, szülési fájdalom. Tényleg a mensis görcsökhöz lehet hasonlítani, de meg százszorozva.
Nekem elég fájdalmas mensis görcseim voltak.
A vajúdás elején én nem érezetm semmit, pedig a gép mutatott fájást. Burokrepesztés után már elég fájdalmas volt. A legjobban az idegesített, hogy szemben a falon volt az óra... önkéntelenül is arra néztem, és már előre féltem, számoltam, hogy mikor jön a köv. fájás.
Így visszagondolva nem is emlékszem rá, hogy mennyire fájt. Szerintem könnyű szülésem volt elsőre. :)
Nekem baromira fájt. Leírhatatlanul erős fájdalom volt, még most is beleborzongok. Nem volt könnyű szülésem, de ez azért volt mert túlhordtam, és nem akart magától jönni a baba, aztán zavaros lett a magzatvíz, így indítani kellett.
De a végeredmény egy nagyon szép, egészséges kislány, és bár nekem sokáig tartott feldolgoznia szülést (vagy talán nem is tudtam igazán feldolgozni...), csak a baba számít. S most már próbálok csak a szép dolgokra visszaemlékezni.
Neked pedig gyors és könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!