Miután megszületik a baba mennyi idő amíg a méhlepény is kijön? Az is fájdalmas?
Figyelt kérdés
2008. jan. 25. 14:36
1/5 anonim válasza:
Rögtön utána jön, azt is meg kell szülni....barátnőim elmondása alapján, az már semmi a szüléshez képest, nem fáj, még csak nem is kellemetlen, egy bluggyanás és kint van...
2/5 anonim válasza:
Olyan 5 perc múlva a baba után. Az első gyerekem után simán meglett. A második babával nagyon elfáradtam, és nem volt erőm kitolni. A doki nagyon összenyomkodta a hasamat mire kijött. Másnap olyan vacak volt, hogy hidegvizes ruhával kellett borogatni a hasam. De 1 nap alatt elmúlt.
3/5 anonim válasza:
Időzavarban voltam akkor, így nem akarok hülyeséget írni, hogy mennyi idő, de röviddel a baba után, az biztos. A második kérdésre viszont tudom a választ: Egyáltalán nem fáj!
4/5 anonim válasza:
Nekem sem fájt, csak abba volt rossz belegondolni, hogy megint egy olyat kell nyomjak mint a babára, mert nekem sem akart kijönni. De végülis kicsúszott, és "jól is esett".
5/5 A kérdező kommentje:
Az összes válaszadónak: KÖSZI
2008. jan. 26. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!