A méhszáj értéke 39hetesen 2222? Én eddig csak 2111-ről hallottam.
Méhszáj értékei:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2 ujjnyira teljesen nyitva vagy,ebből hamar baba lesz!:-)))
vagyis nekemm 2 ujjnyiról 2 óra alatt meg lett a kislányom:-))
gyors szülést kívánok!
Az 1111 után még jön az 1222, stb:)
Csak ezt már nem írják, mert ha már teljesen nyitva vagy, akkor hamarosan szülni fogsz:)
Könnyű szülést neked:)
A cervix score-t ma már cm-ben adják meg, és igényes helyen, hüvelyi UH-val mérik le. Az első szám a nyakcsatorna teljes hossza, a második a külső méhszáj tágassága, a harmadik a középső szakaszé, a negyedik a belső méhszájé.
2222 = 2 cm-re nyitott nyakcsatorna a cervix teljs hosszában és valamivel rövidebb, 2 cm-es nyakcsatorna. 39 hetesen ez nem jelent már semmit.
Én 38hetesen mentem nst-re és vizsgálatra, mondta a doki, hogy jézus, 2ujjnyi a méhszáj- és a 2222-t írta be a kiskönyvembe felkiáltójelekkel!!!
Hazamentem- de 3óra elteltével már a karomban volt a bébim. :-)(vissza a kórházba nagy iramban...nem otthon szültem. :-))
Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!