Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van más is itt az oldalon aki...

Van más is itt az oldalon aki erre hétre van kiírva?

Figyelt kérdés

Hogy érzitek magatokat,izgultok?

Nekem semmi jele,hogy kiakarna jönni pedig már nagyon várjuk :)

Néha mensi szerű görcseim vannak,de semmi rendszeresség nincs bennük.

2011. jan. 19. 18:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én holnapra vagyok kiírva, de nekem sincs semmi jele, hogy egyáltalán még ebben az évben ki akarna jönni. Pedig már nagyon várjuk, izgatott vagyok. De semmim nem fáj, nem csöpög, nem szivárog... Nst tökéletes, mindig azt mondják, hogy ebből egyelőre még nem lesz baba, ne is reménykedjek. Pedig már várom a szülést, és egyáltalán nem félek tőle.
2011. jan. 19. 22:02
 2/12 anonim ***** válasza:

Én mára vagyok kiírva,de sajnos semmi.És egyre nyugtalanabb és idegesebb vagyok.Már nagyon várom.A páromat meg sajnos nem lehet rávenni hogy segítsen be egy kicsit.

Szóval még várom a csodát.

Még egy kis kitartás csajok!

2011. jan. 20. 06:44
 3/12 A kérdező kommentje:

De jó,hogy írtatok,már azt hittem egyedül vagyok :)

Vasárnapra vagyok kiírva,de ha addig nem születik meg akkor be kell mennem a kórházba.Na ezt nagyon nem szeretném,így minden nap megpróbálom rávenni a kisfiamat,hogy bújjon ki :)

Éjjel erős görcsöm volt,de elmúlt.Mindig ez van,amikor már azt hiszem,hogy na akkor végre most indulhatunk akkor abbamarad.

Kitartást csajok,előbb-utóbb túl leszünk rajta.

Majd írjátok meg ha megszültetek! :)

Könnyű,gyors szülést kívánok!

2011. jan. 20. 07:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Múlt szombatra voltam kiírva,most minden nap ctg,de semmi jele,hogy meg akarna születni. Hétfőn császároznak,ha addig semmi.
2011. jan. 20. 14:07
 5/12 A kérdező kommentje:

Ó szegénykém,Neked már gondolom nagyon eleged van.Viszont hétfőn már tuti túl leszel rajta :)

Minden jót Neked is!

2011. jan. 20. 18:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Köszi szépen,már nagyon várom!
2011. jan. 20. 22:07
 7/12 A kérdező kommentje:

Hogy vagytok csajok?

Én most értem haza a vizsgálatokról és minden eredményem nagyon jó.3110-es méhszáj,uh és ctg tökéletes.Kedden kell ismét mennem.Már nagyon nehezen bírom:(

2011. jan. 23. 14:30
 8/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Január 25.-én megszületett a kisfiam 51 cm-el és 3350g-al.

Édes kis szőkeség! :)

2011. febr. 8. 12:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem január 22-én született meg a kisfiam, 3380 grammal és 55 centivel. Sötétszőke hosszú hajjal.

Gratulálok!

2011. febr. 14. 16:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Ja, és első válaszoló vagyok
2011. febr. 14. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!