Medencevégű babával lehet természetesen szülni?
Figyelt kérdés
2008. jan. 25. 07:44
1/2 anonim válasza:
Nem nagyon tudok róla,h bki is természetesen szülte volna meg farfekvésű babáját.De a fekvés csak a 36. heti UHnál izgalmas,addig úgyis sokat forog.
2/2 anonim válasza:
Sajnos csak most láttam a kérdésedet.
Lehet!!!! 2 gyereket szültem medencevégű fekvéssel természetes úton. Biztosan sok mindent figyelembe vesz az orvos, amikor a szülés módját eldönti, de nem kötelező császározni. Gyorsabban kell lezajlania a kitolási szaknak, egyébként nincs nagy különbség. A várt idő előtt kellett befeküdnöm a kórházba. (Bár ezt a mai egészségügyben már lehet h nem csinálják.)
Egy dolgot nem szerettem volna és szerencsére az orvosom is ellene volt, hogy "megfordítsák" a babát.
Privátban is írhatsz ha van kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!