Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha az első baba császárral...

Ha az első baba császárral lett meg (veszélyeztetett terhesség miatt) akkor a második is?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy ha nincs semmi baj akkor nem feltétlenül! De első babámnál,6hónaposan bevéreztem,de kaptam infúziót,meg gyógyszert és leállították a szülést! Terhesség végén annyira vizesedtem,hogy gyógyszert kaptam rá.Majd kiirt napon túlhordás miatt indítottak,majdnem 3nap vajúdás után megcsászároztak! Azt mondta a védőnő,hogy valószínűleg,a következő is császár lesz!Pár hónapja volt egy vetélésem! Ilyen esetben a következő babát császárral segítik a világra? Az elejétől veszélyeztetett terhes leszek?
2011. jan. 18. 14:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ja és bekötötték az oxitocint és rá félórára rohant a nővér a papírral és ott mondta előttem az orvos, már 7 óra óta folyik az oxi, gyorsan a papírokat, mert történik velem bármi és nagy gáz lesz. Úgyhogy aláíratnak mindent.

Ebben az egyben biztos vagyok.

2011. jan. 20. 17:41
 12/16 A kérdező kommentje:
Örülök a hozzászólásoknak,de kicsit elkanyarodtunk a témától! Engem nem az érdekel,hogy mikor kivel mit irattak alá!
2011. jan. 20. 19:03
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Igazad van elkanyarodtunk, de a lényegen mit sem változtat az első császárodnak, az volt az oka, hogy beleegyeztél a kiírt napon, túlhordás miatti indításba. Ezt nem kellett volna. És bármennyire megsértődsz és állítod, ez a te döntésed volt, szerencse, hogy ennyivel megúsztátok.

De ez nem indokolja a következő császárt, bár gondolom ugyanannál az orvosnál szülsz, aki ugyanígy indítani fog egy neki alkalmas időben és ugyanígy jársz. Vagy eleve progis császárra fog rábeszélni.

De az elsőt is szülhetted volna meg valószínű, hogy ezt is.

2011. jan. 20. 19:46
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem sikerült volna megszülnöm,mert nem jól feküdt a baba,és nem tudott volna kibújni,ezért nem haladt a szülés! Ügyeletes orvosnál szültem,nem volt fogadott dokim!
2011. jan. 20. 20:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha zavaros volt a magzatvíz,akkor azért indították. Én nem mernék okoskodni az orvossal szemben,biztos,hogy a legjobbat akarja nekem és a babámnak is. De ha rendben van a második terhességed,akkor szülhetsz simán,ha elég vastag az előző heged,de kórháza és orvosa válogatja,mi számít elég vastagnak. Nálunk 3,5 mm alatt nem engedik,máshol többet hallottam határértéknek.
2011. jan. 20. 22:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is a férjem írt mindent alá!Ha rajtam kérnék számon,h "de aláírta",én is csak széttárnám a kezem.utólag mesélték az egészet.Én még őt sem világosították fel,nemhogy engem.Rutin papíroknak mondták őket,és kész.Sürgősségi császárnál amúgy sem hepciáskodtam volna.Akkor nekem már mindegy volt 36 órája nem aludtam,és tudtam,vmi nagyon nem oké.A karomban legyen,az volt a lényeg!!!
2011. jan. 21. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!