Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol lehet cérnabugyit venni?...

Hol lehet cérnabugyit venni? Hány darabot érdemes venni?

Figyelt kérdés
Több méretben van?
2009. febr. 2. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Coraban vettem sima pamut cérna vékony bugyit, 3db volt összecsomagolva 700ft-ért, 6db-ot vettem, jó nagy méretet, a nagy betétet jól tartja, s ha átázik sem fogom sajnálni kidobom és kész, nem fogom mosni, az a 6db pedig arra 4 napra szerintem elég lesz.
2009. febr. 2. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
én a brendonban vettem, 3at normal szulesre, harmat ilyen csaszarosoknak. attol fugg mi lesz, ezzel a hattal remelem kihuzom addig, amig a ferjem vesz majd tobbet.
2009. febr. 2. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a patikában vettem Tena Lady betéttartó bugyit. 2 db van egy csomagban, egy csomag ára 300 ft. Két csomaggal vettem. Hálós anyagból van, könnyen mosható, és hamar szárad.

37 hetes kismama

2009. febr. 2. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is a Tena Lady-s bugyit vettem.

Nagyon meg voltam vele elégedve. Két csomag elég volt(4 db)

Több méretben lehet kapni, én terhesség előtt M-es ruhákat hordtam és ebből jó volt az L-es.

2009. febr. 2. 17:57
 5/5 A kérdező kommentje:

végül 2 csomag tena bugyit vettem (összesen 4 db) bőven elég volt, mert kézzel kimosva pár óra alatt megszáradt

még itthon is ezt hordtam az első pár hétben, mert nagyon jól tartja a betétet és a lógós hasbőrt is fixen tartja és segít a visszahúzódásban

2009. júl. 1. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!