Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szombathelyen ki van jó...

Szombathelyen ki van jó szülész nőgyógyász? Kit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 11:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Dr. Barabás József. Ő volt a kezelőorvosom, de sajnos nem tudtam nála szülni. De ha következő is császáros lesz, biztos felkérem.
2011. jan. 17. 11:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Dr.Barabás József,mikor én szültem tavaly,akkor még csak ügyeletesnél lehetett és ő volt akkor,nagyon normális,kedves volt ügyeletes dokiként is.
2011. jan. 17. 11:58
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

Rendel esetleg maszekban valahol?

Nekem Németh Leventét és Kismarosi Tibort ajánlották. Róluk tudtok valamit?

2011. jan. 17. 14:44
 4/12 anonim ***** válasza:

Németh Levente is nagyon normális.

Barabásnak nincs magánrendelője,de keddenként ő van az sztk-ban.

Kismarosi nekem nem volt szimpatikus.

2011. jan. 17. 15:19
 5/12 anonim ***** válasza:

Kismarosi nekem sem volt szimpi, de a szobatársamnak a Németh Levente volt a szobatársam orvosa, engem is megvizsgált mikor benézett hozzá. Laza, kedves, vidám.

Legközelebb vagy nála, vagy a Barabásnál szülnék.

2011. jan. 17. 23:33
 6/12 anonim ***** válasza:
elnézést a fogalmazási hibáért.
2011. jan. 17. 23:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Dr. Leiner Frigyes az orvosom, van magánrendelése szerdánként délután 4-től 6-ig a Szent Márton utcában. Tinédzser korom óta hozzá járok, nagyon szeretem. Hihetetlenül jó fej, és "bízzuk a dolgokat a természetre" párti. Persze úgy, hogy mellette maximálisan odafigyel az emberre, a legkisebb gyanús jelnél is azonnal reagál. Ő asszisztálta végig a terhességem is, nagyon lelkiismeretes volt, odafigyelt rám, de sajnos nem sikerült nála szülnöm, mert aznap nem Ő volt ügyeletben. Dr. Német Leventénél szültem, és róla is csak jót tudok mondani. Nagyon lelkiismeretes, alapos orvos. Őt is tudom ajánlani.
2011. jan. 18. 06:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nehéz döntés,mert egyiket sem ismerem. Szeretnék egy jó orvost. És nagyon kár,hogy nem lehet a választott orvosnál szülni.
2011. jan. 18. 09:56
 9/12 anonim ***** válasza:

Én Horváth Boldizsárhoz járok anno nála születem tehát régi motoros már.

Szimpi még:Ruttner Pál,az uh-on mindig ő volt eddig.

Németh Levente és a Kismarosi doki is szimpi.

Leiner Frigyesről eddig jót nem hallottam,de személyesen nem találkoztam vele.

Barabás dokiról is jókat hallottam.

A lányomat a Petky Áginál szültem,ő volt ügyeletben,ő is nagyon normális volt.

2011. jan. 18. 11:00
 10/12 anonim válasza:
Dr. Németh Leventét ajánlom, ugyan nem nála szültem, de ő végzett szülés után több műtétet rajtam, rendkívül lelkiismeretes, alapos orvos, szakmailag kiváló, emberileg szintén.
2011. jan. 18. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!