Milyen a Margit kórház?
01-17 20:03
Szerintem nagyon jók az orvosk és szülésznők.
Egyszer sem fogadtam szülésznőt, nem bántam meg
02-17 11:52-nek Bocsánat, nem voltam eddig netközelben.
Szerintem felesleges szülésznőt fogadni. Tényleg nagyon jók és segítőkészek.
Rákérdeztem az orvosnál, hogy mi legyen, ha elindul a szülés. Megadott egy privát számot, de hozzá tette, hogy ha szólok a szülészeten, hogy ő az orvosom, akkor behívják mindegy milyen napszak van. Nem kell "felárat fizetni", ha nem munkaidőben jön a baba.
Sajnos császár lett a vége, de péntek délután, munkaidő lejárta után műtött meg. Hétvégén minden nap 2x bejött megnézni minket.
A várandóságom alatt voltak problémák. Ekkor is nagyon segítőkész volt. Így a végén 50e-t kapott. nem tudom, hogy sok vagy kevés, de a kontrollon úgy tűnt, pont megfelelő volt az összeg.
Kinél fogsz szülni? Hátha többet is tudok segíteni.
Ha ebbe a kórházba mentek, saját bőrötökön érzitek majd milyen "jó" hely. Azt hiszem az olvasottak alapján nem lennék hiteles, hiszen itt olyan fantasztikus tapasztalatok vannak, bár ez eleve megkérdőjelezhető, mivel egy kórház sem egy élmény.
Menjetek és tapasztaljatok,de ha rám hallgattok, mást kerestek. De legalább utólag írjátok meg a panaszaitokat, hogy mások is megtudják.
Sajnos általában ha valamit átvészelnek az emberek, inkább elfelejtik, és soha semmi nem történik.
Szia 14:56-os, a 11:52-es vagyok! Pálffy Imrénél fogok szülni, elvileg két-három héten belül. Nem fogadtam végülis szülésznőt, bízom benne, hogy minden rendben lesz.
Azt az egyet nem tudom, hogy mikor elindulunk itthonról, akkor fel kell hívni valamilyen számot, a kórházét, vagy csak menjünk be, érkezzünk meg, és majd ott felhívják őt?
03-09 10:05-ös válaszoló,
Leírnád kicsit bővebben, hogy Neked mi volt a gondod?
Köszi
Sziasztok! Az első oldalon én írtam, hogy 2 hét múlva ott szülök. JElentem, túl vagyok rajta, a tapasztalat felemás. A szülészet csodás és kifogásolhatatlan volt, a csecsemős osztály nem igazán. Nem fogadtam szülésznőt (a dokim szerint 50 ezer a tarifa, de az egy hónapra szól, minden CTG-re és a szülésre). Két szülésznő volt benn a szülésemnél, mindkettő rendkívül segítőkész és figyelmes volt.
A csecsemősosztály viszont... életem legrosszabb élményeinek egyike. Semmmit nem mutattak, mondtak, hogy mit kell tenni, soha nem lehetett őket megtalálni sem a pultban, sem a babáknál, ha kértem valamit, elfelejtették.. többször szóltam, többször felejtették el. Nem mutatták meg, hogy kell szoptatni, fejni nem engedtek, tápszerezték a babámat. Besárgulva küldtek haza, mert nem volt hely az új babáknak... Így elsőre pocsék élmény volt, végig bőgtem, hogy nem tudom, mit kell tenni... Második babámnál már nem fog zavarni, de elsőre az volt a szerencse, hogy a szobatársamnak már volt gyereke és segített. Szóval árnyalódott a kép. :S
13:18
Én is a Pálffynál szültem.
Nem kell neki szólni. Elég ha bementek és a szülésznőnek szóltok, hogy ő az orvosod, ők majd szólnak neki napszaktól függetlenül.
Furcsa, nekem azért ennyire rossz élményeim nem voltak... Tavaly nyáron volt, nem olyan régen... Besárgulva senkit nem engedtek haza (a szobatársaim közül is volt, aki kb egy hetet bent volt, mert besárgult a babája) az tény, hogy a csecsemős nővérek hagynak kivetni valót magul után, de szinte minden állami kórházban így van sajnos. Miért? Nem tudom, de szeretném megtudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!