Szülés előtt mennyire borotválkoztok/borotválkoztatok meg?
Én alul,felül, mindenhol leszedem, de nem tudom teljesen csupaszra, elfáradok és a karom sem elég hosszú. Mindenhol egyforma hosszúra csinálom, néhány milliméteresre sikerül. Tükörben csak közben néha rápillantok, meg a végeredményt nézem meg, de a borotválást magát már csak érzésre csinálom, nem látom közben. Néha még bele is kapok, az nagyon rossz, ez az egyik oka, hogy nem tudom annyira tökéletesre. Ez a villanyborotvás verzió, a másik fajtával már rég nem próbálkozom.
Remélem ez megteszi majd nekik a kórházban, én már csak ennyire vagyok képes, a szülésznő meg majd kiigazít, ahol kell.
A férjem pedig minden ilyen intim beavatkozástól menekül, ezért nem is nagyon kérem.
Szia én tükörrel meg megszokásból kb 30-40perc volt leborotválni, mázlim volt mert d.előtt borotváltam, este szültem:)
Jobb mint hogy ott szárazon valami szarral borotválnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!