A fájásokat hogy lehet észrevenni, ha már nem jóslók, hanem itt a szülés? 38+3 hetes km.
Hallottam, hogy nem mindenkinek folyik el a magzatvize. Nekem pár napja voltak fájásaim, keményedéseim egy ideig, de magától elmúlt, viszont eléggé fájt. Tegnap este is fájt a hasam alja, s mensi szerű görcsök is voltak, de pár órán belül elmúltak, s elég jól tudtam aludni este lefekvéskor. Végig aludtam az éjszakát. Honnan fogom tudni, hogy a fájások, amikor kórházba kell menni, azok már azok? A héten mondtam az orvosnak (nem fogadott), hogy iszonyatosan keményedtem, s fájások is voltak. Annyit mondott rá, hogy természetes, mert nyílik a méhszájam s ez azt jelenti, hogy könnyű szülésem lesz. De honnan tudom, hogy azok, amelyekkel kórházba kell mennem, nem jóslók?
S a fájások is, ha mondjuk 10 percesek, a 10 perces azt takarja, hogy a fájások között 10 perc szünet van, s utána bizonyos ideig fáj?
Vagy 10 percig fáj, aztán ideig semmi, s újra 10 prcig fáj?
Ez hogy is van?
jujj csajok!én már ugyan babázok, de olyan jó olvasgatni amiket írtok!!
Ráadásul segíteni sem tudok, nekem nem voltak jósló fájásaim.
Legyen nagyon könnyű szülésetek!!
Tegnapelőtt 17.00-ás válaszoló szerintem már babázik ezóta!
Nekem mind a két szülésemnél elment a nyákdugó és a derekam fájt hátul.Folyamatosan fájt és akkor tudtam itt az idő.Utána nekem rögtön 5 perces fájásaim voltak.Hidd el tudni fogod, hogy ez most már a szülés!Valahogy az ember ráérez és másként is fáj .
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!