Mikor érheti víz a császár hegemet?
Én nem császáros voltam. De hogy hogy nem kell menned hathetes kontrollra? Ha jól tudom, ott a seben kívül mást is néznek, legfőképpen, hogy hogyan húzodott össze a méhed! Ezt 2 hét után kötve hiszem, hogy látni! És a fogamzásgátlás is ekkor téma! Bocsi, hogy belekontárkodtam, de a Te érdekedben tettem, mert vannak császáros ismerőseim, de 6hetes kontrollra menni kellett!
én azért rákérdeznék!
Szia! Nekem ésrte víz a sebet még aznap. Nem tudom, másképp hogyan lehet zuhanyozni.
Ahogy előttem írták, én is megjelentem 6 hetes kontrollon: méh visszahúzódása, heg, fogamzásgátlás, esetleg kenet levétele rákszűréshez (bár nekem most, 3 hónappal szülés után kell visszamennem)
Éppen ezért nekem is új, hogy neked 2 hét után mindent tud előre az orvosod! Pedig nekem is nagyon gyorsan és szépen gyógyult minden!
Én azért csak elmennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!