Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi ideig normális a...

Mennyi ideig normális a szülés utáni vérzés?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 3 hétig véreztem rendesen, utána már csak ilyen rózsaszínes folyásom volt még két hétig. Szóval 5 hét alatt teljesen kitisztultam. Szülés után 10 héttel jött meg a rendes mensim.
2011. jan. 13. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Császárral szültem, 8 hétig vérezgettem. Akkor már kaptam ergam cseppet, ami két-három nap alatt elmulasztotta. 5 hónapos a babám, a menzeszem még nem jött meg. Csak szoptatok.
2011. jan. 14. 09:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy tudom,hogy 6 hétnél már nem jó.
2011. jan. 14. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Pontosan 10 hétig véreztem, dokinál voltam a 6 hetes kontrollon, azt mondta nincs baj, ha még egy ideig vérzek. Aztán 9 hét vérzés után felhívtam, hogy most akkor mi is a helyzet? Ekkor mondta, hogy igyak meg naponta 1000 mg-os C vitamin pezsgőtablettát. Attól 1 hét alatt elmúlt.

Sajnos kevés volt a tejem, és ezért nálam lassabban ment a méh visszahúzódása, ezért sokáig tartott a vérzés is...miután elmúlt a tejem is több lett szerencsére.

Normál esetben 6 hétig tart a vérzés maximum, de ha tovább tart akkor sem kell egyből rosszra gondolni, csak sajnos van akinél a folyamat hosszadalmasabb.

2011. jan. 14. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!