Mit vigyek magammal a győri kórházba a a szülőszobára és mit a kórházi napokra, mire lesz szükségem?
Én egy hete szültem a győri kórházban! Az előzőeket kiegészíteném azzal, hogy a szülőszobára készíts egy külön táskát amiben legyen két papucs, egy amiben tudsz fürödni és egy sima (beöntés után lefürödhetsz, meg utána is a vajúdás alatt ahányszor jólesik), törölköző, wc papír, esetleg papír wc ülőke, aztán jótanácsként legalább egy üveg szénsavmentes ásványvízet vigyél és valamit ami energiát ad, én szőlőcukrot vittem, de a szülősznő azt mondta hogy vihettem volna csokit is! Aztán külön mondta a szülésznő, hogy bevihetjük a mobiltelefont és a fényképezőgépet is! Fogsz kapni egy szekrényt kulccsal a szülőszobától pár lépésre ahova beteheted a többi kórházas csomagodat, de ha valami kimaradt a szülőszobásból, akkor vajúdás közben is kisétálhatsz és kiveheted a szekrényből!
Ha valamiben tudok még segíteni nyugodtan írj privátban!
Könnyű szülést kívánok Neked!
Jajj, még valami, mindeképpen vigyél a babának ruhákat, badykat, rugikat mert az én kisfiam egy napután csalánkiütéses lett az ottani ruháktól! Megengedik a csecsemős nővérek, hogy a sajátjukban legyenek, sőt tanácsolják is! Tegyél be a csomagodba legalább 5 db ruhapelust is!
Utolsó voltam! :)
Szia,hasonlót üzenek mint az előttem szólóak.Én egy kis törölközővel takartam be + a gyerkőcöt.Október végén szültem,baromira fűtöttek!!!Kap a baba egy takaró szerű pólyát...mert úgy rakják bele.De mivel az én kisfiam nem szerette a szoros dolgokat,ezért azon csak feküdt és külön ráraktam a "takarót".És ha tanácsolhatom az 1.látogató rengeteg mentes vizet is hozzon magával,mert szükséged lesz rá!És vigyél be még granulátumos szoptatós teát (Milupa-milusan csipkebogyós),nagyon jól serkenti az 1.napokban a tejet.
Gyors és könnyű szülést!
Ui:ha fázós vagy zoknit és egy olyan kardigánt is vigyél be.amit nem sajnálsz ha össze is kened.Én sajnos a szülést követően nagyon fáztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!