Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudni szeretném ki hogy élte...

Tudni szeretném ki hogy élte meg mikor megindult a babája?

Figyelt kérdés
az az hogy indult be a fájás és mikor érezte hogy a korházba kell mennie mert jön a baba.?
2009. jan. 31. 07:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.Én jan ra voltam kiirva,és jan -án vasárnap du jöttek a fájások amik már rendszeresek voltak. óra körül p fájásaim voltak,de én nem akartam korházba vajjudani ezért nem mentünk be.éjjel 11 körül indultunk be akkor már 3-5 p fájásaim voltak.Hol ennyi,hol annyi de erősebbek voltak a fájások, és akkor már ugy éreztem itt az idő.negyed 1-re értünka korházba,megfizsgáltak,már 5 ujnyira ki voltam tágulva.3 óra körül jött a doki, hogy na akkor szülünk.Akkor már nagyon vártam, hogy túl legyünk rajta,és nagyon örültem, hogy hamarosan jönnek a tolófájdalmak, mert tudtam, hogy akkor már csak negyed óra,és vége,a karomba lesz a manóm.Ez éltetett végig.És örültem, hogy végre látom a végét.

Sikeres,könnyű szülést kívánok neked.és utána boldog babázást.

2009. jan. 31. 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:
bocsi lemaradtak a számok.Jan 6-ra voltam kiirva,jan 3-án du 5 körül jöttek a rendszeres 10 p fájások.
2009. jan. 31. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Én okt.26 ra voltam kiírva,de csak 28án az NST vizsgálat után éreztem hogy olyan más most.Nem volt akkor még rendszeres,csak jobban másképp fájt.Hazamentünk,megvacsiztam,beültem a kádba,hátha múlik.De este 7től egyre rendszeresebb volt,5 ill.4 percesek voltak.Én igazándiból sokkal erősebb görcsölést éreztem mint a mensi alatt,és inkább úgy a derekam és az alhasam tájékán.Majd 23:30kor keltettem férjem,hogy be kéne menni.mert lehet hogy szülök.Sajnos tágulni nem akartam,alig 2 ujjnyira voltam csak nyitva....hajnali 3 kor burokrepesztés,na azután iszonyatosan fájt mindenem,és 5-6 között már toló fájásaim jöttek,majd 6:42kor megszületett a kisfiam.persze volt egy kis komplikáció,vacuummal segítettek neki,de megért minden szenvedést
2009. jan. 31. 16:54
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és a mindenkinek egészséget boldogságot kivánok a babához és a piciknek gratulálok!!!!
2009. jan. 31. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!