Van olyan hogy szülés után egyáltalán nem jön meg?
hát nekem ilyesmi a problémám.szülés után 2 hónappal megjött.azóta semmi.11 hós koráig szopott a fiam,most 16 hónapos múlott.múlt hónap elején voltam a dokinál hogy már 4 hónapja nem szoptatok és még semmi.megvizsgált.azt mondta kezdjem el szedni a fog.gátlót,és a 7 napos szünetben meg kell jönnie.most vagyok pont a szünetbe,de még semmi.ma délelött volt egy pecsét a bugyimon,de azóta sem jött semmi.holnap kell elkezdenem a következő levél gyógyszert.ha nem jön meg vissza kell mennem.hát remélem megjön.már parázok rendesen.legelőbb csütörtökön tudok menni dokihoz,de az még olyan messze van.remélem nincs semmi gond.
szóval erre a kérdésre én is nagyon várom a válaszokat.
én szoptatás alatt is kaptam fog.gátlót(injekciót).de ettől nem jön meg a menses amig a szervezetben van.egyébként ma reggelre megjött,vagyis véreztem valamennyit.a doki azt mondta hogy legalább 1 napot legyen normális vérzésem és akkor nem kell visszamennem.
az nagyon normális dolog h nem jön meg a szoptatás alatt.ne aggódj.amig szoptatsz addig normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!