Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek? Klinika...

Mi a véleményetek? Klinika vagy Kenézy Debrecenben?

Figyelt kérdés
Eddig úgy tűnik a Klinikán fogok szülni júniusban, de körzetileg a Kenézyhez tartozok. Érvek, ellen érvek egyik, másik mellett?
2011. jan. 8. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét helyen szültem.És biztosíthatlak,hogy Klinika!a jobb!

Ha bármi baj van a babáddal a Kenézyben semmit nem tudnak vele csinálni,mentőbe teszik és átviszik a Klinikára,és Te meg nem mehetsz utána csak saját felelőségedre,oda lehet a szoptatás!A Kenézyben éjszaka elviszik a gyereket így éjszaka nem tudod szoptatni,mellgyulladás,későbbi tejbelövellés stb.Ja és a nővérek cukros vizet adnak neki éjszaka:S!A látogatóknak napközben csak kisablakon keresztül tudod megmutatni a babát!Apa sem foghatja meg!

Klinaka:csúcsszuper felszereltség,nagy szaktudás,sok segítség,megtanítanak fejni,ha kéred.És még nagyon sok jó dolog!Ja és a babád veled van 24 órában!!!!:D

2011. jan. 8. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű Klinika.Én megutáltam a Kenézyt!

1:Apás szülés volt de a párom 4 órát állt a folyosón,mert nem volt szabad apás szoba,de ugye a Klinikán alapból bent lehet

2:Engem befektettek 39+6 naposa(rossz NST,1 nappal később túlhordással már nem mehettem haza) és ugye a párom sokat jött látogatni,és a főnővér beszólt nekünk,hogy apuka miért jön ilyen sűrűn,és hogy lassan már ide fog költözni,meg hogy hagyjon engem pihenni. Könyörgöm,nem beteg voltam csak Kismama!

3:Ha ember hiány van,mindenkit befektetnek,mint engem is. Volt olyan pénteken üresek voltak az ágyak,szombatra befektettek MINDENKIT,majd egy doki megunta és több,mint felét hazaküldte.(Ja?és akkor egy nővértől hallottam azért volt ez,mert csőd közelbe volt a kórház)

Úgy-hogy én a következő babát csak a Klinikán fogom szülni,habár vidéki vagyok,csak azt hittem a vidékiek csak a Kenézybe szülhetnek,csak később tudtam meg,hogy nem.

Bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett,csak leírtam én miket tapasztaltam.

Amúgy hány hetes vagy? Boldog babvárást/és később babázást kívánok!!

2011. jan. 8. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia!én is pont juniusra vagyok kiirva..én a Klinikán fogok szülni!De én is a Kenézyhez tartozom körzetileg..
2011. jan. 8. 19:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most 15 hetes vagyok, és csak megerősítettetek abban, hogy jobb lesz a klinikán nekem is és a babának is.
2011. jan. 8. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a Kenézyben szültem egy éve,de nekem semmi gond nem volt!És nagyon jó volt a felújitott szülőszobában szülni,mert nagyon komfortos.Apás szülés volt,végig bent lehetett.Éjszakára tényleg elvitték a picit.Nekem a mellem nem gyulladt be.2 ágyas szobába kértem magam és az is tök jó volt.De az igaz,hogyha tényleg bármi gond van,akkor visznek téged vagy a picúrt a Klinikára.
2011. jan. 9. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:
A Klinikán szültem, és nagyon elégedett voltam az orvosokkal. Mindenki nagyon kedves volt, segítőkész. Én ajánlani tudom.
2011. jan. 9. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!