Szülés után mennyi idővel lehet mellplasztikai műtétet csináltatni (mellnagyobbítás)?
Pontosan nem tudom, azt hiszem ahogy vége a szoptatásnak+fél év, hogy minden helyre álljon, de várd ki a végét, lehet nem nagyobbítani akarsz majd:P
Ugyan ez igaz a hasra is, hogy azt is a szoptatás vége után fél évvel érdemes megcsináltatni, figyelve arra, hogy a későbbi terhességek ugyan úgy tönkretehetik a dolgokat, szóval én a melleimet(hasamat megcsináltatom) csak akkor műttetném, ha több babám biztosan nem lesz.
(utoljára ezt olvastam valamelyik klinika oldalán)
Én is hasonló cipőben járok mint Te... :)
Nekem se volt soha nagy mellem,és hiába nőtt meg terhesség,illetve szoptatás alatt,mivel ugyanannyi vagyok súlyra most mint terhesség előtt,ezért a melleim se maradtak meg nagyobbnak... :(
Még egy szempontot nem árt szerintem figyelembe venni... Én legalábbis emiatt várok még vele egy kicsit.Az egy dolog,hogy mondjuk kell várni pár hónapot,hogy regenerálódjon a tested.De azt se felejtsd el,hogy a műtét után 6 hétig kímélned kell magad,tehát nem emelgethetsz például,ami egy kisgyerek mellett eléggé nélkülözhetetlen,még ha akad is segítség... Szóval én úgy vagyok vele,hogy most 1,5 éves a kisebbik lányom,és még egy olyan legalább 1- 1,5 évet várok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!