Váci szülészet? Mi hogy megy? Mesélnétek akik ott szültetek
Ha apás szülést szeretnénk előre kell egyeztetni valakivel, vagy hogy megy?
Meddig kell benn maradni?
Nincs fogadott dokim, se szülésznőm. Mire számítsak?
Baba első északa is veled van???
És jövőhét hétfőre vagyok kiírva, NSTn azt mondták be kell feküdnöm ha keddig nem indul meg a szülés, mikor számítsak arra hogy megindítják, hogy indítják?
szia,
Én ott szültem lassan 3 hónapja, apás szülés volt, nem volt fogadott dokim, első baba.
Előre egyeztetni nem kell, nem is tudtam volna kivel, mivel nem volt dokim:)mikor bementem, kérdezték, hogy apás szülés lesz-e, mondtam igen, miután felvették az adatokat szóltak apának hogy jöhet.Volt bordás fal, labda, nekem a labda nagyon jól jött.
Kedvesek voltak a szülésnők,a doki is, este 10re mentünk be, háromneged2re már megszületett a babám:)utána még kb 2 órát eltöltöttünk a szülőszobán, rám tették a picit, szopiztatni akkor sajna nem sikerült, pedig ebben is segítenek.
4.nap volt a varratszedés(szombat hajnalban szültem, tehát kedden) és ekkor haza is mehettünk.
A csecsemősök jófejek voltak, csak a zuhanyzó katasztrófa, de azért ki lehet bírni:)2 ágyas szobák vannak.
Első éjszaka behozták,mármint szülés után, de igazából végig aludt a babám, aztán azért másnap"hagytak aludni" bent volt a csecsemősöknél pár órára, hogy pihenhessek.
hm..most ennyi jut eszembe, de kérdezz, szívesen válaszolok!Mármint igyekszem,mert nem mindig tudok leülni a gép elé, csak ha az úrfi engedi:))
Ja és arra nem tudok válaszolni mikor indítják meg, ha addig nem indulna be, mert én a 39.héten megszültem
Köszönöm a válaszod:)
Még ennyi kérdésem lenne hogy babát hogy láthatják a látogatók? Csak üvegen keresztül vagy esetleg apa valahogy megoldhatja...?
Varratszedésre kapsz érzéstelenítőt, vagy nem is annyira borzalmas?
Boldog babázást neked!!
Az én babám is három hónapja született Vácon.
Nekem pozitív a tapasztalatom. Dokik, csecsemősök, nővérek mind rendesek voltak.
Nekem indított szülésem volt, 40+3 napra, mert már zavaros volt a magzatvíz. Először nst-n voltam, majd jött a magzatvíz-vizsgálat (ekkor látta a doki, hogy hűűűha), utána burokrepesztés, és bekötötték az oxitocint. Aztán behívták apát is, végig ott lehetett velem a szülőszobán. Van labda, bordásfal. (Amúgy én sem egyeztettem senkivel apás szülés ügyben, de nem is kell.)
Sajnos én nem tágultam így császároztak sajnos, de szerencsére a műtősök is nagyon rendesek voltak. A császáros szoba 4 ágyas, baba csak az első éjszaka nem volt velem pár órát, de amikor csak lehetett (látták, hogy fent vagyok, jól vagyok), akkor behozták, és utána már végig velem volt.
A babát csak üvegen keresztül láthatják (még apa is), de azért egyszer-kétszer én csaltam: apa bejött a kórterem elé, és egy rövidke időre kitoltam neki a kislányunkat. :) De tényleg csak egy ici-picikét, mert hát nem volt szabad...
Bár nekem volt fogadott dokim, de elég sokáig vajúdtam, az alatt hárman is megszültek az ügyeletes dokinál, szerintem tök rendesek voltak velük is. Úgy hallottam, hogy sürögtek-forogtak a kismamák körül, szóval ne aggódj!
A zuhanyzók tényleg nem jók, és a kaja is pocsék, de hát ez olyan általános kórházi probléma.
Köszi a válaszokat aranyosak vagytok!
Boldog babázást mindenkinek!
Apának kell valamit venni/vinni a szülőszobára?
Van egy újdonság: épp tegnap mondta a szülésznőm (nekem sincs fogadott orvosom), hogy most januártól kell az apukának is venni hacukát, ha bent akar lenni. Ezt előre is el lehet kérni, de nem muszáj, ha bementek szülni, és lecsekkoljátok az 1000Ft-ot, akkor is megkapja azt a kórházi ruhát. Én 28-ra vagyok kiírva, elvileg még van egy kis időm, de már azért kezdek izgulni. :)
Sok sikert Neked/nekünk, a többieknek meg jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!