Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha túlhordás miatt el kezdik...

Ha túlhordás miatt el kezdik adagolni az oxitocint, amellé lehet kérni EDA-t?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Tudtommal kell már valamennyi tágulás az eda-hoz, de nem biztos. Miért indítanak? Mennyivel hordtad túl? Rögtön oxitocinnal kezdik? Gondolom előbb burkot repeszt, és lehet hogy megindul magától.
2011. jan. 4. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Úgy tudom lehet EDA-t kérni oxitocin mellett is, de tényleg várnak, hogy tágulj.

De kórházfüggő is, nekem is oxitocinnal indított szülésem volt (burokrepesztés után), de sajnos ahol én szültem, ott nem adtak EDA-t.

2011. jan. 4. 18:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Csütörtökre vagyok kiírva.Csak tájékozódom hogy mi lesz ha nem indulna be magától a szülés,de szerencsére már rengeteg dolgot megtudtam erről az oldalról.Köszi a válaszokat!
2011. jan. 4. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:

2 indított szülésem volt, az első túlhordás, amásodik cukorbetegség miatt.

Megrepeszette doki a burkot, vártak, hoyg elindulnak-ea fájások.

Nem indultak így kaptam oxitocint, aazzl lassan beindultak.

Közben berakták a kanült az eda-hoz és mikor már erősebb fájásaim volta, akkor szóltam, hogy most szeretném az EDA-t.

2011. jan. 5. 12:55
 5/6 anonim ***** válasza:

előző

ez mind kétszer így zajlott, pedig az első szülésem 11 éve volt

ahol én szültem ott 0-24-ig van lehetőség eda-ra

az elsőnél -mivel az hétközap volt, egy anesztes rakta be a kanült, amásodiknál (vasáárnapi nap volt) a saját nőgyógyászom és esküszöm sokkal jobban csinálta:-))

2011. jan. 5. 12:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem is indítottak oxitocinnal akkor már napok óta vajúdtam,de a mi kórházunkban nincs lehetőség fájdalomcsillapításra! Itt mindenki anélkül szül,ha lehetett volna biztos kérem!
2011. jan. 6. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!