Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szegedi klinikán, hogyan...

A szegedi klinikán, hogyan megy a szülés és utána?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy Szegeden a klinikán, hogyan működik a szülés? A baba velem marad-e? A párom bent lehet-e? Hány ágyas szobák vannak? Mit kell vinni a babának vagy magamnak? Meddig tartanak bent? És ilyenek!

Első baba és nem tudom, hogyan működik ez a része.

2009. jan. 27. 09:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Szegeden a Dózsa utca 2-ben,minden hétfőn van szülésfelkészitő,ingyenes.Minden kérdésedre válasz kapsz.Intézeti látogatogatásba is elvisznek.A szobák változo,4-6-ig.Vannak fizetős privát szobák.Rendes szülésnél,szülés után a babát elviszik,rendbe tesznek téged őt is és utána visszahozzák.Megmutatják,hogy kell szoptatni,stb.Ott lehet veled a baba.Kérheted azt is ,hogy éjszakára elvigyék.A babának vinni kell pár pelenkát és előre elviheted a ruhát amiben hazaviszed.Neked:hálóingek,elől gombos a szoptatás miatt.2papucs,az egyik tusolni.Törölközök.Tenna betét,késöbbre rendes betét.pohár,evőeszköz,tisztálkodószerek.Az apa ott lehet szülésnél.Vajudáshoz vigyél citromot,mert nem ihatsz és jol esik egy kicsi.Apa ha ott van veled,neki is kell papucs,rágcsálni való,kb.ezer forint,venni kell egy zöld ruhát,ott helyben.Ha apás szülés lesz.Ja és viz neki.Egyenlőre ennyi jutott eszembe.Ha érdekel a tanfolyam irj privit.Szerintem nagyon érdekes.
2009. jan. 27. 15:05
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia

Köszi a választ. A szülésfelkészítőn voltam két alkalommal, de nekem nem tetszett, ezért kihagytam a többit. :(

2009. jan. 27. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!