Milyen méretű ruhát vegyek a babának amibe haza hozzuk a kórházból? 56 vagy 62-t?
Figyelt kérdés
2009. jan. 25. 11:42
1/13 anonim válasza:
Egy átlagos méretű babának bőven elég az 56-os.
2/13 anonim válasza:
Lányomra is hatalmas volt még az 56-os is, sőt most 7 hósan is van még 56-os ruha , ami jó rá a többi 62-es és egy egy darab 68-as mellett, pedig átlag méretü baba (3330-al született, most 7200 gr)
Az overál lehet 62-es, mert akkor nem fogja kinőni tavaszig.
3/13 anonim válasza:
Szerintem is 56osba haza lehet hozni. Mi a tescoba vettünk egy ruhát amibe hazahozzuk, az 0-3 hónapos korig van számozva. Overálba olyat vettünk ami 0-6hóig jó.
4/13 anonim válasza:
Én ugy jártam hogy az 56-os ruhák kicsik lettek de szerncsére készültünk nagyobbal is. Most mivel ismét fiút várok így van miből választani. De tanulva az első esetemböl én azt a nagy pillanatot meghagynám az apukának. Te pár napot tuti bennt töltesz a picivel a kórházban. Az apuka meg megfelelő információval ellátva tökéletesen kivitelezheti a feledatot és így ő se marad ki a "nagy dolgokbol".És nem mellékesen évekig lesz az ő története hogy azt akkor ő vette a kisfiának vagy kislányának azt a ruhát amiben hazavittétek:D További szép napot.
6/13 anonim válasza:
Van becsült súlya a babádnak? Kb mondhatták,hogy mekkora lesz. Mi 56-osban hoztuk haza, 2800 gramm volt, és most is nagy még kicsit az a ruci, pedig már 10 hetes múlt.
7/13 anonim válasza:
A babám 53cm és 3800g született,nem mondhatni kicsinek és mégis nagy volt rá a legtöbb 56os....márkája fazonja válogatja
8/13 anonim válasza:
en a korhazi pakkba keszitettem 56ost meg 62est is, 2 rövid ujjut, ket hosszu ujjut mindenbol.. a termo overallja 62es, es a bundazsakja is, azokbol ugy gondoltam nem eri meg kisebbet venni.
9/13 anonim válasza:
Általában elég az 56-os. Ha nem túl nagy a baba, akkor még nagy is lesz. Barátnőm 57 cm-es fiacskájára is bőven elég volt az 56-os. Én most használok 62-es méretet a 4 és fél hónapos kislányomra.(63 cm és 6200g)
10/13 anonim válasza:
Én 56-ost készítettem be. A lányomra akkora volt, h még most is jó! A pulcsi a térde alá ért! :D
2960 gr volt és 53 cm (amit szerintem elmértek), még hetekig 50-es ruhákat hordtunk, de volt egy pulcsink, ami azoknál is kisebb volt, és 3 hétig jó volt!
Sztem készülj 56-ossal, és apuka készüljön 62-es méretűvel, ha mégsem lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!