38. hétben vagyok. Egész nap keményedik a hasam, az
ágyékomnál (konkrétan a nemi szervem! ) csipked, néha a
deréktájam is fájdogál, ill. mázsás súlyt érzek a
lábaimban. Lehet, hogy a hétvégén Anyuka leszek?
Szia.Úgy izgulok!!!! mikor olvastam amiket írtál ideültettem a párom is, és nosztalgiáztunk.Nálunk is hasonló volt a helyzet 3 éve!Nyugi megérzed ha eljött az idő, és hidd el abban a percben mikor tudod hogy menni kell te leszel a leg nyugottabb.Nálunk apa olyan ideges volt hogy szólt a szomszédnak hogy vezessen ő mert "ebbe az idegállapotban nem lehet vezetni" (akkor volt igazán ideges mikor a kocsiba elfolyt a vizem) !!Szóval hidd el tudni fogod mikor itt az idő, ez olyan ösztönös!!
Sok sikert és nagyon-nagyon szorítok!!
2009. jan. 25. 18:57
Pedig én tényleg azt hittem tegnapra hogy lesz baba!Nálam dettó ugyanez volt de nekem meg is lett este a baba!Remélem majd még írsz!
2009. jan. 25. 19:13
23/29 A kérdező kommentje:
Hello Anyukák! Itt vagyok még mindig 2in1-ben!:) Ma is volt keményedésem, csipkelődés ágyéktájon, sőt az a bizonyos általam nyákdugónak vélt váladék is távozott, bár lényegesen kevesebb mennyiségben, de semmi....iszogatom a málnalevél teát+szedem a homeopátiás golyócskákat és várom, hogy holnap a doki bácsi mondjon valamit, amitől én is "okosabb" leszek.
Jelentkezem holnap is, vagy ha nem érek rá... szülés után!:)
oké!majd akkor írj hogy mit mondott a doki vagy ha közbe megérkezne a baba akkor majd ráérsz valamikor mert úgyse azzal leszel elfoglalva hogy nekünk irogass!nagyon szorítok neked!!!!!!sok sikert!!!!
2009. jan. 25. 21:01
25/29 A kérdező kommentje:
Hello Csajok! Ma esemény volt reggel! Hánytam, mint a lakodalmas kutya és utána keményedéseim voltak végig a kocsiban, míg felértünk Bp-re. Volt, hogy 20 percenként, utána 10, 7 és megint 20 percenként, de semmi komolyabb... voltam CTG-n is, teljesen jól van a kisfiam odabenn, jósló fájásokat mutatott a masina, majd megvizsgált a dokim. Megállapította, hogy a méhszáj külső és belső része is 1 újjnyira van nyitva, de még nem az igaziak a fájások és a nyákdugóm is távozgat továbbra is (olyan zselés, nyákos volt a kesztyűje!), úgyhogy még nem szülünk.:( MOndta, ha gondolom a reggeli hányás és a távolság miatt befekhetek, de akkor a szülésig benn kell maradnom....erre én úgy döntöttem, Haza jövök! Tehát itt vagyok, "beszélgethetünk" és várjuk együtt a pillanatot!!!!!
Szia!Itt volt egy olyan kérdés hogy nagyon hányingere van és többen azt írták hogy tágul a méhszája!Írtam hogy mi a helyzet vele de nem válaszol úgyhogy lehet hogy meg van már a bébi!Most már reméljük a tied is megmutatja magát!Olyan izgatott vagyok!Ha netán eljön az idő és be van kapcsolva a számítógép akkor mindegy mit lehet az csak egy betű vagy bármi akkor írsz?És akkor tudni fogjuk hogy érkezik a bébi azért ne várjuk hogy írjál!Még mindig semmi?
2009. jan. 26. 19:02
Csak neeeeeeeeeeeemmmm??????????????????
2009. jan. 26. 20:30
28/29 A kérdező kommentje:
Háát, nem semmi nem történik azon kívül, hogy keményedéseim vannak olykor-olykor. Sőt, jobban érzem magam, mint tegnap este ill. ma reggel....Fura az én Kispasim, már most jól elszórakoztat. A férjem szerint tuti öntörvényű, hídrobbantó kissrác lesz!!:)
Szia!Van valami újság vagy még mindig ugyanaz???????
2009. jan. 29. 13:12
Kapcsolódó kérdések: