Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38. hétben vagyok. Egész nap...

38. hétben vagyok. Egész nap keményedik a hasam, az ágyékomnál (konkrétan a nemi szervem! ) csipked, néha a deréktájam is fájdogál, ill. mázsás súlyt érzek a lábaimban. Lehet, hogy a hétvégén Anyuka leszek?

Figyelt kérdés
és olyan érzésem van, mintha székelési ingerem lenne, nyomó feszülő valami ott lenn. Ill. folyamatában távozik csütörtök óta a nyákdugóm (bár nem véres, hanem fehér kocsonyás). Szóval úgy hiszem elindult a testemben valami. Mennyi lehet még? ! BOcsi, hogy ilyen hosszúra nyúltam!
2009. jan. 24. 19:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
biztos fogod érezni hogy mikor kell menni.én is éreztem.nincs még olyan érzésed hogy nem tudsz megülni a valagadon hanem sokkal jobb sétálni?mikor kakilási ingered van?
2009. jan. 24. 20:38
 12/29 A kérdező kommentje:
Kisfiú lesz. Ákos lesz a neve és úgy indulunk, hogy Apás-szülésünk lesz. Aztán majd meglátjuk, hogy a kitolási szakaszt bírja-e az ember vagy sem.
2009. jan. 24. 20:40
 13/29 A kérdező kommentje:
Nem, ilyet nem érzek. Tulajdonképpen a fent leírtaktól eltekintve nincsen semmi bajom....azon hezitálok, hogy elképzelhető a természet beindult és még 1-2-3 nap, vagy csak annyira figyelem magam, hogy túlmisztifikálom az egészet??!!
2009. jan. 24. 20:42
 14/29 anonim ***** válasza:
Szia!nekem már szinte 2 hete van ez a fehéres átlátszó nyákdugó,már teljesen nyitva vagyok,ezt jelzi!De a picim még nem akar kibujni pedig már időben vagyunk!Remélem neked több sikered lesz,mármint nekd remélem tényleg elindult valami!Nekem már napok óta "szorakozik" a testem,keményedek,meg a derekam fáj,de eddig semmi sajna :(
2009. jan. 24. 20:43
 15/29 anonim ***** válasza:
szerintem bírni fogja mert elég nagy tűrési fájdalmad van és így ő se ilyed meg.attól meg nem kell félni hogy sok lesz a vér mert egyáltalán nincs.
2009. jan. 24. 20:43
 16/29 A kérdező kommentje:
Nos csajok, elmegyek letusolok. Majd jövök még remélem "megtalállak" benneteket az este folyamán!
2009. jan. 24. 20:50
 17/29 anonim ***** válasza:
ezek szerint még biztos írni fogsz!én bekapcsolva hagyom a számítógépet és majd mindig rákukkantok!
2009. jan. 24. 20:56
 18/29 A kérdező kommentje:
Hello! A helyzet változatlan. Kissé bealudtam a kanapén a tv előtt, úgyhogy előttem az egész éjszaka. Meglátjuk...
2009. jan. 24. 22:22
 19/29 anonim ***** válasza:
Szia!Van valami változás?
2009. jan. 25. 10:16
 20/29 A kérdező kommentje:
Szió! Semmiféle változás nincsen. A keresztcsontom fájdogál, a nyákdugó még ma is távozgatott, de ma már csak a keményedések voltak...de talán kevesebbszer mint tegnap. HÁt, holnap a doki majd mond valami okosat -remélem!-.
2009. jan. 25. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!