Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után meddig...

Manofül kérdése:

Császármetszés után meddig szabad váladékoznia a sebnek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem császár után 5 nappal vették le a kötést, akkor még láttam a kötésen kicsi váladékozás nyomot, de utána már egyszer sem.
2010. dec. 22. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
semeddig nem kellene váladékoznia...
2010. dec. 22. 20:25
 3/7 poci-maci ***** válasza:

hát én nem tudom de nekem amikor haza engedtek le sem ragasztották a hegemet! (3nap után)

Elvileg annak nem szabad volna váladékoznia

menj vissza a dokihoz vagy hívd fel a védőnőt és kérj tőle tanácsot!

2010. dec. 23. 09:30
 4/7 anonim ***** válasza:
egy percig sem. Nekem az első meggyűlt, mert begyulladt az egyik varrat megnyitották és aztán talán még kétszer mentem vissza kötözésre és másodszorra már nem jött váladék és rendben volt.
2010. dec. 23. 17:58
 5/7 kisnita ***** válasza:
Juj juj ott valami baj van ha váladékozik a sebed. :S A kórházban hazaengedés előtt nem mondtak rá semmit? Elvileg teljesen tisztának kéne lennie, nem szabadna semennyire sem váladékoznia! Mielőbb meg kellene mutatni orvosnak, ha az ünnepek miatt máshol nem a sürgősségin meg fogják nézni!
2010. dec. 23. 19:23
 6/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszaitokat. ugyan is 6-án császároztak és még mindig jön belőle váladék. a fehérneműm olyan szokott lenni. akkor azt javasoljátok, hogy menjek be a sürgösségire? de nagyon félek hogy bent fognak és akkor a babámmal mi lesz?
2010. dec. 24. 08:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, mindenképp fordulj orvoshoz, sajnos ha bent fognak a babád nem lehet már veled. Ezért lett volna jó, ha a kórházban észreveszik és akkor inkább tovább bent fognak.

De nem biztos hogy bent fognak, én naponta jártam, mint írtam kötözésre talán 2-szer max 3-szor.

2010. dec. 25. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!