Manofül kérdése:
Császármetszés után meddig szabad váladékoznia a sebnek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 19:15
1/7 anonim 

válasza:

Nekem császár után 5 nappal vették le a kötést, akkor még láttam a kötésen kicsi váladékozás nyomot, de utána már egyszer sem.
2/7 anonim 

válasza:

semeddig nem kellene váladékoznia...
3/7 poci-maci 

válasza:

hát én nem tudom de nekem amikor haza engedtek le sem ragasztották a hegemet! (3nap után)
Elvileg annak nem szabad volna váladékoznia
menj vissza a dokihoz vagy hívd fel a védőnőt és kérj tőle tanácsot!
4/7 anonim 

válasza:

egy percig sem. Nekem az első meggyűlt, mert begyulladt az egyik varrat megnyitották és aztán talán még kétszer mentem vissza kötözésre és másodszorra már nem jött váladék és rendben volt.
5/7 kisnita 

válasza:

Juj juj ott valami baj van ha váladékozik a sebed. :S A kórházban hazaengedés előtt nem mondtak rá semmit? Elvileg teljesen tisztának kéne lennie, nem szabadna semennyire sem váladékoznia! Mielőbb meg kellene mutatni orvosnak, ha az ünnepek miatt máshol nem a sürgősségin meg fogják nézni!
6/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszaitokat. ugyan is 6-án császároztak és még mindig jön belőle váladék. a fehérneműm olyan szokott lenni. akkor azt javasoljátok, hogy menjek be a sürgösségire? de nagyon félek hogy bent fognak és akkor a babámmal mi lesz?
2010. dec. 24. 08:45
7/7 anonim 

válasza:

Igen, mindenképp fordulj orvoshoz, sajnos ha bent fognak a babád nem lehet már veled. Ezért lett volna jó, ha a kórházban észreveszik és akkor inkább tovább bent fognak.
De nem biztos hogy bent fognak, én naponta jártam, mint írtam kötözésre talán 2-szer max 3-szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!