39 hetes leszek holnap és a vizeletem rózsaszínes pirosas volt halványan. Most ilyenkor várjak a fájásra? Nem lesz gond ha nem megyek be a klinikára megnézetni magam? Már tegnap is volt egy picit ilyen vizeletem, de ma már 2* is.
Figyelt kérdés
A védőnőm azt mondja hogy ma vagy holnap akkor már bitos hogy jön a babó.2009. jan. 22. 17:27
1/5 anonim válasza:
Semmi gond,lehet elfog menni a nyákdugó,akkor sem kell berohanni csak ha már sűrűbbek a fájások.(5perc körül)Ha viszont a vized megy el v.folydogál akkor azonnal indulj.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A nyákdugóm már távzott 2 hete, de lehet hogy ez még mindig az. Most sűrűbben járok nagywc-ni de nem megy a hasam csak olyan normálisat csinálok! A babóca rendesen mocorog. Azért még reménykedek hogy ma vagy esetleg holnap mehenk szülni. Valakinek tapasztalat?
2009. jan. 22. 17:36
3/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is így volt, de még egy egész pici szinte észrevehetlen vér is volt benne. Én berohantam a kórházba, persze bent fogtak,de csak másnap délután kezdődtek a fájásaim!
Könnyű szülést kívánok!
4/5 anonim válasza:
Én a helyedben mennék a kórházba. Nálam a magzatvíz volt ilyen, és először csak pisiléskor jött. Ha tényleg az szivárog, jobb mindkettőtöknek, ha szem előtt vagy.
5/5 anonim válasza:
Szia! Szivárog a magzatvized! Szerintem is jó lenne, ha elmennél a dokidhoz illetve a kórházba. A védönönek igaza van, nemsokára jön a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!