Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyi pénzt...

Szülés után mennyi pénzt adtatok a dokinak?

Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 08:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%
Szia. Mi 40.000-et, császárért.(Miskolc)
2009. jan. 22. 08:32
 2/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ. :)))
2009. jan. 22. 08:34
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
Nem kérdezted meg a dokit?MErt pl erre felénk a dokiknak rendes tarifájuk van.Havi gondozás 7-9.000, szülés:90.000.-Ha meg az ügyeletes orvosnál szülsz szerintem elég egy 20.000-es, de csak akkor ha valóban meg vagy vele elégedve.(Pest környéke)
2009. jan. 22. 09:00
 4/23 A kérdező kommentje:
Szia. Kecskeméten fogok szülni. Még nem kérdeztem meg a dokit, mert igazábol nem tudom hogy kérdezzek rá.
2009. jan. 22. 09:03
 5/23 anonim ***** válasza:
51%
Szombathelyen szülésnél nem lehet sem szülésznőt választani, sem a "saját" orvost berángatni. Akik ügyeletben vannak, mind szülésznők, mind orvos, Ők vezetik a szülést. Ebből kifolyólag, úgy gondolom, nem kell külön fizetni, és nem is fogok. A saját orvosomnál így is otthagyok eleget, amit persze nem bános, mert nagyon meg vagyok elégedve Vele. De őszintén, miért fizetnék valakinek, aki akkor lát először? Vagy rosszul gondolom?
2009. jan. 22. 09:16
 6/23 anonim ***** válasza:
76%
Én Győrben 50 000-et adtam.
2009. jan. 22. 09:23
 7/23 anonim ***** válasza:
63%
Akkor adj 90 000-et, ha meg is szül helyetted.
 8/23 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben egyetértek veled! :))
 9/23 anonim ***** válasza:
66%

Nekem az a variáció tetszik a legjobban, ami Szombathelyen működik. Ha kicsit utána gondolunk, miért is fizetnél a kórházban a dokinál? Ráadásul előre általa megszabott tarifát?? A magánrendelőjében természetesen szabja meg, hogy mennyit kér el, de a kórház az más! Nem bérli ki a szülőszobát neked, nem ő fizeti a személyzetet, a használt műszereket. A kórház kőkeményen kifizetteti az egészségbiztosítóval a szülésedet. (Amiért ugye Te járulékot fizetsz, hogy ellássanak) A dokinak adott pénzzel kvázi azt köszönöd meg, hogy Rád áldozta a szabadidejét...Egyébként baráti társaságban ebből mindig kemény vita bontakozik ki, hogy mi jár a dokinak stb.

Én a szülés után döntöttem el, hogy mennyi pénzt ért nekem meg a dokim jelenléte. Ráadásul tapasztalatom azt mutatja, ha nincs probléma a szülés során, a doki helyett a szülésznő az, aki inkább megérdemelné a lóvét. A "kötelező" tarifa és az ennyit szokás stb. meg egyáltalán nem érdekel.

2009. jan. 22. 09:56
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Az én dokimnak 50-et adtunk,de a sz.társaim ezt sokalták meg azt is mondták ők a pénz miatt sem választottak főorvost,hát mi nagyon megvoltunk elégedve vele,a terhes gondozást illetően is.Kmét.
2009. jan. 22. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!