Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Szent Imre kórházban lehet...

A Szent Imre kórházban lehet Edá-val szülni úgy, hogy anesztes orvos adja be? Meg kell külön fizetni az orvost?

Figyelt kérdés

A doktornő, akihez járok, átment a Szent Imre kórházba, és kiderült, hogy ott nincs állandó anesztes ügyelet. :(

Én mindenképpen Edával szeretnék szülni, második baba lesz, nem bírom a fájdalmat. Rákérdeztem a doktornőnél, azt mondta, meg lehet beszélni egy anesztes orvossal, hogy bejöjjön a szülésre. Szerinte lehet, nem is lesz rá szükség, mert a második szülés gyorsabban zajlik. Én szeretném magam biztonságban tudni, hogy ha nem bírom, legyen lehetőségem fájdalomcsillapításra.

Az sem világos számomra, hogy ha bejön külön értem egy anesztes orvos, az mennyibe fog kerülni nekem?

Mert ha összeszámolom, a saját orvosom, az anesztes meg a szülésznő tarifáját, lehet, jobban megérné a Máv kórházban szülni ügyeletesnél... :(

2010. dec. 16. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:
HA a te "kedvedért" megy be akkor bizony kéne neki egy kis lét adni
2010. dec. 16. 14:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ettől féltem én is. :( Az én pechem, hogy csak most derült ki ez a helyzet, a 20. hétben. Most nem tudom, mit csináljak, lehet, dokiváltás lesz belőle, pedig amúgy meg vagyok elégedve vele.
2010. dec. 17. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!