A Sógornőmnek ma este elfolyt a magzatvize bementek a kórházba, de mivel nincsenek fájásai, így nem csinálnak vele semmit.37. hétben van, és farfekvéses a kisbaba. Rendben van ez így? Nem kellene elindítani a szülést ilyenkor? Most mi lesz?
23:49-es vagyok.
Na ezért nem szültem én külföldön inkább hazamentem!
X órán belül meg kell születni a babának ha elfolyt a magyatvíz.
Kedves kérdező!
Mi ujság a sógornőddel meg a babával? Írj majd!
Kedves 09:41, nekem ezzel semmi problémám nem volt, gondolom, a német orvosok is értik a dolgukat, tudják, mit csinálnak. Én szívesen szültem kint, a kórház és az ellátás is jobb volt, mint amit Magyarországon látni, hallani, persze biztos ott is van jó, csak győzze az ember megfizetni.
Kérdező, mi újság a sógórnőddel?
Kedves 9:00-ás!
Én ezt nem értem. Hogy ,hogy nincs szárazon a baba? Azért folyik el a magzatvíz, mert megreped a burok. Tehát ami "lyukas" ott a víz kifolyik,nem? Ha folyamatosan termelődne, akkor állandóan folyna onnantól kezdve.
Igen, folyamatosan termelődik, amig áll a burok, de utána kétlem,hogy van ilyen!
Igen, a lyukon kifolyik a víz, ez igaz. Nekem elfolyt a magzatvizem, a kórházban már azt hitték, csak folyás, aztán megnézték, kiderült, hogy nem. Aztán egy ideig nem jött semmi, majd később megint, mert termelődött, a
baba feje pedig elzárta a lyukat.
Sziasztok!
Most már pontos dolgokat tudok. Nem az összes magzatvíz folyt el. Amikor bementek a kórházba, még akkor is folydogált. A doki azt mondta, hogy várjanak addig, ha minden rendben van a császározással, amíg nem jönnek a fájások, ha dolgozzon a természet, mert azért az úgy mégiscsak jobb lenne. Éjfélkor már 15 percenként görcsölt a Sógornőm, aztán hajnal 3kor arra ébredt, hogy nagyon fáj. Akkor már igazi fájások voltak, de nem tudom, hogy hány percesek.
A lényeg a lényeg, hogy 3óra 50kor megszületett császárral a kis unokaöcsi. Most már mindenki jól van és boldog. :D
Köszönöm szépen a válaszokat, a tanácsokat és mindent! Köszönöm, hogy így ismeretlenül is aggódtatok és drukkoltatok!
Mindenkinek kívánok könnyű és gyors szülést, boldog babázást!
És Boldog Karácsonyt! :D
mert külföldön történt, ott visszaáll a magzatburok és újratermelődik a magzatvíz. Ne hasonlítsd a külföldet Magyarországhoz. Hogy merült fel benned, hogy ott elfolyik a magzatvíz, szárazon marad a baba és meg kell születnie. Dehogy, ez csak ilyen visszamaradott országunkban történhet meg. Az ott külföld.
Tök jó egyébként, hogy külföldön így mennek a dolgok. Olyan jó olvasni, hogy ott még a kerítés is kolbászból van. A kórházak meg leginkább a szállodákhoz hasonlítanak és semmiért nem kell fizetni, mert minden ingyen van. Áhhh, ez már fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!