Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szült a 38. héten?

Ki szült a 38. héten?

Figyelt kérdés
Már nagyon várom, minden olyan nehéz lett hirtelen, bár zárt mindenem és nincs jele a szülésnek, (nyákdugó,magzatviz stb.)azonkívül,hogy ma fáj a derekam,ami eddig nem fájt és a méretei nagyok már 2 hete...(36.héten minden mérete 40.hetesnek felelt meg:-))
2009. jan. 20. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
37-3nap.olyan hirtelen jött mint derült égből a villám,éjjel 2.30megrepedt a burok, 6.10 megszületett.
2009. jan. 20. 11:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a 39. hét első napján szültem meg a lányom. Elötte 2 nappal elkezdett szivárogni a magzatviz és a második napon burkott repesztettek. Különben nekem sem voltak fájásaim még a vajudás alatt is csak a derekam fájt.
2009. jan. 20. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

37. betöltött hét+2 nap. Előtte semmi jele nem volt, hogy jön a baba. Este volt egy 1,5 óráig tartó jóslófájás, ami langyos fürdő hatására el is múlt. Hajnal fél6kor jöttek a 20 perces fájások és mire beértünk a kórházba 10-re már 8 cm-re ki voltam tágulva :)

Lehet, hogy nálad is hamarosan jöhet a picúrka. Csomagolj be és ne idegeskedj (tudom, könnyű mondani). Nagyon könnyű szülést kívánok!

3,5 hetes kislány anyukája

2009. jan. 20. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

én 37+5 napon szültem.

előző nap este voltam ctg-én semmi jele nem volt.Zárt minden,és fájás sehol.

Másnap reggel9 kor elindultunk a kh mert picit véreztem ,mikor beértem 3 újnyira nyitva voltam. 2 óra mulva megszültem simán 3650g,56cm fiamat.

Gyors szülést kívánok,

2009. jan. 20. 14:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! Azért ez reménykeltő:-)))))

Jó babázást mindenkinek!!!

2009. jan. 20. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!